Forsikring

Livet forandrer sig hele tiden. De fleste gange til det bedre, men desværre også nogle gange til det værre.

Når du står over for en ny fase i dit liv, for eksempel som den unge der lige er flyttet hjemmefra, eller ægteparret der inden for en overskuelig årrække kan se frem til at gå på pension, er det vigtigt også at se på sin forsikring eller forsikringer. Passer de til det liv, du står overfor? Er hele familien dækket, inklusive børnene? Også hvis det værste skulle ske?

Hos Frøs Sparekasse har vi et bredt udvalg af forsikringer, der passer til lige præcis den fase af livet, du befinder dig i. Kom ind og få rådgivning og et forsikringstjek hos Frøs Sparekasse – din forsikringsrådgiver sidder klar til at sparre med dig.

De vigtigste forsikringer for dig

Hos Frøs Sparekasse kender vi vores kunder og deres behov. Også når det kommer til forsikring.

Nedenunder har vi samlet de vigtigste forsikringer for dig, hvad end du er ung eller gammel, klar til pension eller lige startet op som erhvervsdrivende. Hver livsfase – hver sit forsikringsbehov.

Når du er studerende

Studerende har ofte en begrænset økonomi og nogle helt særlige behov. Derfor har Privatsikring introduceret en ny studieforsikring, som er skræddersyet specifikt til studerende. Eksempelvis er det gjort lettere at inkludere en sambo i forsikringen, da mange studerende bor sammen.

Således tilbyder Privatsikring en fast lav pris på både indboforsikring (herunder ansvarsforsikring), ulykkesforsikring og rejsedækning, så man ikke behøver at købe separat rejseforsikring i forbindelse med udlandsrejser. Du kan se Privatsikrings studieforsikring her.

Når du er en børnefamilie

Ulykke til voksne og børn:

Et uheld med cyklen, styrt i skolegården eller noget helt tredje. Der kan ske meget gennem et helt liv, også uheld, så det er en god idé at have ulykkesforsikringen på plads. Her behøver du kun at tegne én børneulykkesforsikring – den omfatter nemlig alle dine børn indtil de fylder 18 år, hele døgnet.

Livsforsikring:

Det kan være ubehageligt at tænke på, men alligevel nødvendigt. En livsforsikring dækker dine efterladte, hvis du dør, før du er færdig med arbejdslivet.

Hos Frøs Sparekasse kan vi tilbyde dig to typer af gruppelivsforsikringer:

  • Gruppeliv/gruppeulykke kundeforhold
    •  Forsikringssummen bliver udbetalt, hvis du dør som følge af sygdom eller ulykke. Ligeledes udbetales forsikringssummen, hvis du som følge af en ulykke får en méngrad på mindst 25%.
  • Gruppeliv pension
    •  Forsikringssummen bliver udbetalt, hvis du dør som følge af sygdom eller ulykke. Som et tillæg kan du vælge en sumudbetaling, hvis du varigt mister 2/3 af din erhvervsevne/aftale.

Tab af erhvervsevne:

Hvis du kommer ud for en ulykke eller sygdom, der medfører tab af arbejdsevne, både på lang og kort sigt, er det rigtigt godt at have en forsikring, der dækker dig. Vi kan tilbyde dig en forsikring, der kan give dig økonomisk sikkerhed via månedlige udbetalinger, hvis du får tabt erhvervsevne som følge af sygdom eller ulykke – varigt eller midlertidigt.

Vi hjælper dig med at få et overblik

Kontakt os her

Når du køber hus

Ejerskifte:

Når du køber hus, er det altid en god idé at have ejerskifteforsikring på plads, så du undgår overraskelser, der senere kan have økonomiske konsekvenser. Ét er de synlige skader, som især ældre huse kan have, men det er ikke altid til at se, hvad der gemmer sig af skavanker inde i murene. Så er det godt at have garderet sig på forhånd med en ejerskifteforsikring. Hos Frøs Sparekasse giver vi dig god rådgivning, så du kan vælge, hvad der er det bedste for dig – og dit hus.

Husforsikring:

En husforsikring giver dig – og din økonomi – sikkerhed som husejer, hvis noget uventet skulle ske. Det kunne for eksempel være brand eller en elskade på elektriske apparater i huset. Med en husforsikring er du også forsikret, hvis der kommer skader forårsaget af blandt andet storm, indbrud eller frostsprængninger.

Forsikring

Når du køber bil

Nyd turen. Vi sørger for, at du er godt forsikret

Det er ofte bilen, der holder hverdagen kørende, og en skade på din bil må ikke få det hele til at gå i stå.

Ansvarsforsikring:

Når du køber bil, skal du som minimum have en ansvarsforsikring. Det er en lovpligtig forsikring for alle bilejere. En ansvarsforsikring dækker udelukkende de skader, du forvolder i trafikken. Det vil sige, at din egen bil ikke er dækket af din ansvarsforsikring, hvis uheldet er ude.

Ansvars- og kaskoforsikring:

Med en ansvars- og kaskoforsikring får du erstatning for skader på din egen bil og dens tilbehør, selvom du selv har skylden. Til kaskodækningen hører også en redningsforsikring i udlandet (det røde kort – SOS assistance i udlandet) samt gratis reparation af glasskader, der kan repareres.

Tillægsforsikringer:

Som bilejer og kunde hos Frøs Sparekasse kan du købe en række tillægsforsikringer til din bilforsikring. Det kan for eksempel være en bilulykkesforsikring eller en selvrisikodækning, som sikrer dig mod at skulle betale selvrisiko ved tyveri, glasskade, hærværk, brand, eksplosions- eller nedstyrtningsskader.

Vi hjælper dig med at få et overblik over de forskellige forsikringer og dine muligheder. Alt du skal gøre, er at give os et kald.

Kontakt din rådgiver her

Lad os mødes og
få en rigtig god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadForsikring