Er det tid til ny lokal bank?
Derfor Frøs Sparekasse

Frøs Sparekasse har rødderne dybt plantet i den syd- og sønderjyske muld.

Det er den virkelighed, vi er rundet af. Vi skaber udvikling til gavn for vores kunder, medarbejdere og det lokalsamfund, vi er en del af. Ja, vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er din lokale sparekasse.

Derfor er vi også på banen, når det gælder om at bakke det lokale kultur- og foreningsliv op – både på eliteplan og i bredden. Så hvor der er sport, ungdom og sunde aktiviteter, møder du Frøs Sparekasse.

Vi ser dig, hvor du er i livet – og handler ud fra det. Du vil derfor ikke opleve blot at være et nummer eller få en standardløsning. Du vil blive mødt i øjenhøjde og med en forståelse for din hverdag og din nuværende situation, som vi sammen vil kombinere med dine drømme for fremtiden – ny bil, forbedringer af boligen eller måske ferie med familien?

Med skræddersyede løsninger, digitale værktøjer og hurtige svar, så tror vi på, at vi kan gøre din hverdag lettere og skabe råderum for dig og din familie – både i dag og på langt sigt.

Så overvejer du en ny – lokal bank? Så bør du overveje en sparekasse. Vil du vide mere om din lokale sparekasse, og se hvad vores kunder siger om os?

Ny lokal bank?
Tag en snak med en lokal rådgiver

Hos Frøs Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med personlig indsigt i og relation til dig er omdrejningspunktet, for det vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed – også i økonomien.

Kunne du tænke dig at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig, så udfyld formularen nedenfor, og vi giver dig et kald. Vi passer naturligvis godt på dine oplysninger.

Udfyld felterne så kontakter vi dig

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Vil du lære os lidt bedre at kende?

Det siger vores kunder

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Vi har derfor samlet lidt historier, hvor vi har været med på sidelinjen – i huskøb, ombyg eller hverdagens økonomi.

Attraktivt tilbud og god,
personlig rådgivning

Thomas' projektbyggeri i Århus

 

 Læs om Thomas’ projektbyggeri her

“Der blev virkelig set på,
hvordan vi er som familie”

Læs om Marie og Pers drøm

 

 Marie og Per udlever drømmen i Agerskov

Lad os få en god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadDerfor Frøs Sparekasse