God rådgivning gjorde forskellen

Da Lisbeth Møller og Thomas Grelk stod over for at købe et hus, og renovere det fra A til Z, stod de også over for at skulle vælge et nyt pengeinstitut. Valget faldt på Frøs Sparekasse. Det var hverken låntype, renter eller tilbagebetalingstid, der var med til at afgøre udfaldet. Det var derimod den gode rådgivning, der i den sidste ende gjorde forskellen.

Når man køber hus sammen, er der mange ting, man skal overveje, fra farve på væggene til valg af pengeinstitut. Lisbeth og Thomas havde hver deres pengeinstitut, inden de købte hus sammen i Haderslev, men Lisbeth blev hurtigt overtalt til at tage et møde med Frøs Sparekasse, hvor Thomas var kunde. ”Hvis jeg skal være ærlig, så kendte jeg ikke navnet på min bankrådgiver, og når jeg tænker over det, så er jeg faktisk i tvivl om, om jeg overhovedet havde én,” fortæller Lisbeth om valget af nyt pengeinstitut.

Overblik over renovering

Da lånet kom i hus, købte Lisbeth og Thomas et ældre parcelhus fra 70’erne i Haderslev. Alt stod i oprindelig stand, med både gammelt køkken og ditto badeværelser, der ikke havde været moderne i lang tid, så hele huset skulle igennem en større renovering, før Lisbeth og Thomas kunne flytte ind i deres fælles drømmehus.

”Vi lagde en plan og et budget, og tog det med ned i sparekassen. Der blev skruet op og ned og justeret på budgettet, så vi var sikre på at komme helt i mål. Vi kunne godt mærke, at vores rådgiver har en del erfaring med renoveringsprojekter. Det var en uvurderlig hjælp, vi fik,” fortæller Lisbeth, der i dag er flyttet ind i parrets fælles nyrenoverede hus i Haderslev.

”Frøs Sparekasse har haft en enorm stor tiltro til, at vi nok skulle klare det, og blive færdige med huset som planlagt. Det har givet os en god ro i maven, også undervejs i projektet, og det har været rigtig rart,” afslutter Lisbeth.

“Frøs Sparekasse har haft en enorm stor tiltro til, at vi nok skulle klare det, og blive færdige med huset som planlagt. Det har givet os en god ro i maven, også undervejs i projektet, og det har været rigtig rart.”

Lisbeth Møller, Haderslev

Har du lyst til en god snak om dine muligheder?

Du er altid velkommen til at give os et kald. Så kan vi sammen finde de rette muligheder for dig og din situation. Nedenfor har vi også samlet nogle sider, som kunne være relevante for dig i forbindelse med, at du er på udkig efter ny bolig eller vil bygge om.

Giv os et kald

Tid til ny bolig?

Overvejer du at købe nyt hus, lejlighed eller sommerhus? Så burde du også overveje at få en god snak med os, så vi kan afdække dine behov – og muligheder. Du kan læse meget mere samt kontakte din rådgiver her.

 

Nybyg eller ombyg?

Nogle vil gerne starte helt fra bunden. Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig. Alt det har vi samlet til dig her.

Kristina MulvadLisbeth og Thomas