Drømmen blev til virkelighed

Drømmen om plads, luft og højt til himlen blev til virkelighed for Marie, Per og deres to små børn, da de skiftede til Frøs Sparekasse. Her blev de set og hørt af en rådgiver, der troede på projektet, i stedet for at være endnu et nummer i rækken, der skulle passe ind i nogle bestemte rammer. Derfor bor Marie og Per i dag lidt uden for Agerskov i deres drømmehus, som de selv har tegnet. Per, der er håndværker, har selv bygget huset op fra bunden med god hjælp fra venner og familie.

Vi var udgangspunktet

Marie og Per havde været kunder i det samme pengeinstitut hele livet, men her blev drømmen stoppet. ”Vi følte, at vi blev underlagt nogle regler, der egentlig ikke stemte overens med vores forbrug. Derfor var det så skønt at komme til Frøs Sparekasse, hvor tonen var en helt anden, og hvor vores rådgiver rent faktisk kiggede på vores økonomiske historik. Vi havde selv forberedt et budget hjemmefra, og han kunne se, at vi var økonomisk stabile. Hos Frøs Sparekasse var det pludselig os, der var udgangspunktet og ikke reglerne. Der blev virkelig set på, hvordan vi er som familie i stedet for at skære alle over én kam, og det gjorde en kæmpe forskel.”

Fuld opbakning hele vejen

Det har taget Marie og Per omkring to år at bygge deres drømmehus op, og i marts 2017 flyttede de ind i deres nye hjem. Og selvom Marie mistede sit job og begyndte på en uddannelse undervejs, var der fuld opbakning fra deres rådgiver. ”Allerede fra det første møde var der en virkelig god kemi mellem os. Det var helt tydeligt, at han ville være med til at gøre vores drøm til virkelighed, og undervejs i processen er vi blevet fulgt tæt på telefon og mail. Selv da vi holdt rejsegilde, kom han forbi. Hele vejen har vi fået den rådgivning, vi har haft behov for, så tingene gik i den rigtige rækkefølge med at få solgt det gamle hus, inden vi begyndte på byggeriet, få etableret en byggekonto og til sidst få den konverteret om til det rigtige lån. Det har givet en god tryghed.”

“Det var pludselig os, der var udgangspunktet. Der blev set på, hvordan vi er som familie, og det gjorde en kæmpe forskel”

– Marie, Agerskov

Har du lyst til en god snak om dine muligheder?

Du er altid velkommen til at give os et kald. Så kan vi sammen finde de rette muligheder for dig og din situation. Nedenfor har vi også samlet nogle sider, hvor du kan læse lidt om hvad vi kan tilbyde og lære os lidt bedre at kende.

Giv os et kald

Tid til ny bank?

Så tag os med i dine tanker. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig.

Du vil hos os ikke opleve blot at være et nummer eller få en standardløsning. Du vil blive mødt i øjenhøjde og med en forståelse for din hverdag og din nuværende situation, som vi sammen vil kombinere med dine drømme for fremtiden – ny bil, forbedringer af boligen eller måske ferie med familien?

Med skræddersyede løsninger, digitale værktøjer og hurtige svar, så tror vi på, at vi kan gøre din hverdag lettere og skabe råderum for dig og din familie – både i dag og på langt sigt. Vil du vide mere, og læse flere historier fra vores kunder?

Nybyg eller ombyg?

Nogle vil gerne starte helt fra bunden (tjek lige nul-procent.dk). Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig. Vi har samlet alt om nybyggeri og ombyggeri til dig her.

Kristina MulvadMarie og Per