Attraktivt tilbud og god, personlig rådgivning

Da Thomas havde brug for at skifte lejligheden ud med mere plads, faldt valget på et projektbyggeri uden for Århus. Og selvom det i første omgang var et attraktivt tilbud, der var udslagsgivende for valget af pengeinstitut, blev det efterhånden, som projektbyggeriet skred frem, den personlige rådgivning og den oprigtige interesse, der overbeviste Thomas om, at han havde valgt helt rigtigt med Frøs Sparekasse.

Engagement, der gør en forskel

Selvom Thomas har været kunde i Frøs Sparekasse hele sit liv, var han omkring en række andre pengeinstitutter i forbindelse med købet af sin nye bolig, uden dog at få et tilbud, der kunne matche det fra Frøs Sparekasse. ”Jeg kunne mærke, at de rigtig gerne ville mig som kunde. Min rådgiver var oprigtigt interesseret i projektet og fik sammensat et godt tilbud og det helt rigtige lån til mig. Undervejs var han meget opmærksom og sørgede for, at realkreditlånet blev hjemtaget, da det var mest attraktivt. Fordi projektbyggeriet har løbet over en lang periode, kunne jeg virkelig mærke, hvor meget det betyder at have en engageret rådgiver.”

Økonomien holder stik

Thomas mener selv, at han går med livrem og seler, når det handler om økonomisk sikkerhed, opsparing og afbetaling. Samtidig var det dog vigtigt for ham, at den nye bolig ikke blev på bekostning af et godt liv med spændende oplevelser og rejser. Den rigtige rådgivning har betydet, at han har fået luft i økonomien, og at økonomien holder, selv hvis han i en periode skulle stå uden job. ”Jeg har altid været god til at spare op og få betalt af hurtigst muligt, men min rådgiver udfordrede mig og hjalp mig med at få opstillet alle de forskellige scenarier og låntyper. Det har betydet, at i stedet for at lånet løber i 20 år, løber det nu i 30, så har jeg stadig et godt økonomisk råderum. Der er taget højde for det hele, og indtil videre holder økonomien stik.”

En rådgiver i øjenhøjde

For de fleste er købet af en bolig en af de største investeringer i livet. Derfor er tryghed og overblik altafgørende, når man skal træffe store beslutninger, og for Thomas har det været altafgørende at have en rådgiver, der kan relatere sig til den måde livet udvikler sig både nu og i fremtiden. ”Jeg er glad for at have en rådgiver, der forstår min situation, og som medvirker til, at jeg kan træffe de bedste valg. Jeg kan rigtig godt lide den personlige relation, og det gør en forskel at have en rådgiver, der både har et professionelt blik på min økonomi, og som samtidig er ungdommelig og ved, hvad der rører sig for vores generation.”

“Jeg er glad for at have en rådgiver, der forstår min situation, og som medvirker til, at jeg kan træffe de bedste valg.”

– Thomas, Århus

Har du lyst til en god snak om dine muligheder?

Du er altid velkommen til at give os et kald. Så kan vi sammen finde de rette muligheder for dig og din situation. Nedenfor har vi også samlet nogle sider, hvor du kan læse lidt om hvad vi kan tilbyde og lære os lidt bedre at kende.

Giv os et kald

Tid til ny bank?

Så tag os med i dine tanker. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig.

Du vil hos os ikke opleve blot at være et nummer eller få en standardløsning. Du vil blive mødt i øjenhøjde og med en forståelse for din hverdag og din nuværende situation, som vi sammen vil kombinere med dine drømme for fremtiden – ny bil, forbedringer af boligen eller måske ferie med familien?

Med skræddersyede løsninger, digitale værktøjer og hurtige svar, så tror vi på, at vi kan gøre din hverdag lettere og skabe råderum for dig og din familie – både i dag og på langt sigt. Vil du vide mere, og læse flere historier fra vores kunder? Så bliv her klogere på hvordan du bliver kunde – og hvorfor du skal vælge os.

Nybyg eller ombyg?

Nogle vil gerne starte helt fra bunden (tjek lige nul-procent.dk). Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig. Vi har samlet alt om nybyggeri til dig her.

Tid til ny bolig?

Overvejer du at købe nyt hus, lejlighed eller sommerhus? Så burde du overveje at få en god snak med os, så vi kan afdække dine behov – og muligheder. Tjek vores boligunivers med alt du skal vide, når du drømmer om ny bolig.

Kristina MulvadThomas Schmidt