Tid til ny bank?

Ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en personlig rådgiver. En der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer en ny bank.

Ny bank
– overvejer du at skifte bank?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller I skal giftes, og I overvejer derfor at lægge jeres økonomi sammen. Måske står du over for at købe eller sælge hus, og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet. Eller måske vil du gerne flytte bank, fordi du gerne vil have mere personlig rådgivning og banksnak i øjenhøjde.

Hvordan skifter jeg bank?

Og så kan spørgsmålet “hvordan skifter jeg bank?” hurtigt melde sig. Det er faktisk ret nemt af skifte bank, når først beslutningen er taget. Hop over og se hvor nemt det er at skifte bank her – sådan skifter du bank. Det er altid en god idé at snakke med to eller tre forskellige pengeinstitutter, før man bestemmer sig endeligt. Uanset hvad, så bør du tage Frøs Sparekasse med i dine overvejelser, når du overvejer et bankskifte.

Vi er måske den kandidat, der har mest fokus på god service og lokalt engagement

Læs videre nedenfor og få flere gode grunde til at vælge netop os som din sparekasse, når du er på udkig efter ny bank.

Overvejer du ny bank?

Få et tilbud og en god snak – og en gennemgang af din økonomi.

Ring til os

Ny bank?
Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

1 tal - første grund til at vælge os som din nye bank

Din egen personlige rådgiver

Når man snakker om penge, er det en tillidssag. Det er vores erfaring. Derfor får du som kunde hos Frøs Sparekasse din egen personlige rådgiver. Det betyder helt enkelt, at det altid er den samme person, du møder i sparekassen, får rådgivning af, ringer til og mailer med, når det gælder dine pengesager.

2 tal - anden grund til at vælge os som din nye bank

Lokalt engageret

Betyder det noget, at min sparekasse støtter lokalt? Dét vil vi mene. Frøs Sparekasse støtter aktivt op om det lokale foreningsliv og det arbejde, en masse frivillige lægger i det hver dag, fordi vi mener, at det er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til #et godt sted at være. Også for dig.

3 tal - tredje grund til at vælge os som din nye bank

God service

God service er ikke noget, man har – det er noget, man giver. Det lyder måske som en kliché, men ikke desto mindre er det rigtigt. Vi giver dig god service, fordi vi mener, at det er grundlaget for at være en god sparekasse. Derfor vil du også opleve reel interesse fra din personlige rådgiver.

4 tal - fjerde grund til at vælge os som din nye bank

Fair priser

Vi kan lige så godt være ærlige omkring det. Hos Frøs Sparekasse er vi ikke de billigste. Vi er heller ikke de dyreste. Vi arbejder med det, vi kalder for fair priser. For dig betyder det, at du får fair aftaler, hvor alt det der står med småt godt kan tåle at blive blæst op. Det mener vi nemlig er mest fair.

Pige i kornmark

Tre gode tilbud fra os til dig:

Boliglån med lav rente

Du får et unikt tilbud på dit boliglån, når du køber hus – renten er nemlig helt speciel det første år. Og så får du det billigste realkreditlån i Danmark fra vores testvindende samarbejdspartner, Totalkredit.

Tjek nul-procent.dk

Billån med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Læs om billån

God start med børneopsparing

Med en børneopsparing hos os giver du dit barn ekstra gode kort på hånden. Og så tilbyder vi nem og sikker investering af børneopsparingen, så du får
mulighed for at se opsparingen vokse og gro.

Start en børneopsparing

Hvordan skifter jeg bank?

Helt kort og enkelt så starter dit bankskifte med et møde med en af vores personlige kunderådgivere. Herefter klarer vi det praktiske og håndterer hele flytningen. Vi hjælper dig i gang i Frøs Sparekasse, og du får løbende besked om, hvordan det går. Det mener vi, er den optimale måde at gøre det på – specielt for dig.

Det hele starter med et møde

Tillid er en af grundstenene i Frøs Sparekasse og i vores relation til vores kunder. Tillid opbygges ansigt til ansigt, og når vi mødes, kan vi sammen skabe langvarige relationer. Vi vil så gerne lære dig at kende. Derfor mødes vi over en kop kaffe og en snak med dig om dine ønsker for fremtiden og naturligvis din økonomi.

Din nye rådgiver klarer det praktiske i forbindelse med dit bankskifte

Når du og din nye rådgiver har aftalt, hvordan din økonomi skal strikkes sammen, tager vi over og sørger blandt andet for at flytte dine BS-aftaler, andre kontooverførsler og dine konti, ændre dit kontonummer og bestille nye kort.

Ny bank?
Skal vi tage en snak?

Udfyld felterne herunder og vi giver dig et kald.
Vi glæder os til en god snak med dig.

 

Kontaktformular generel

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Det siger vores kunder

Er det tid til ny bank? Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Vi har derfor samlet lidt historier, hvor vi har været med på sidelinjen – i huskøb, ombyg eller hverdagens økonomi.

Attraktivt tilbud og god, personlig rådgivning

Thomas' valg af bank

 Læs om Thomas’ projektbyggeri

“Der blev virkelig set på, hvordan vi er som familie”

Marie og Pers valg af bank

 Marie og Per udlever drømmen

Syd- og Sønderjyllands lokale sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse. Og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med afdelinger fordelt over Syd- og Sønderjylland dækker vi dit lokalområde bredt. Og det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

Kristina MulvadTid til ny bank?