Tid til ny bank?

Ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en personlig rådgiver. En der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer at skifte til en anden bank eller sparekasse.

Overvejer du at skifte bank?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller I skal giftes, og I overvejer derfor at lægge jeres økonomi sammen. Måske står du over for at købe eller sælge hus, og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet.

Eller måske vil du gerne flytte bank, fordi du gerne vil have mere personlig rådgivning og banksnak i øjenhøjde. Uanset hvad, så bør du tage Frøs Sparekasse med i dine overvejelser. Det er altid en god idé at snakke med to eller tre forskellige pengeinstitutter, før man bestemmer sig endeligt.

Det er faktisk ret nemt af skifte bank, når først beslutningen er taget. Er du klar? Så hop over og se mere her – så nemt er det.

Vi er måske den kandidat, der har mest fokus på god service og lokalt engagement

Læs videre nedenfor og få flere gode grunde til at vælge netop os som din sparekasse.

Har du brug for et tjek af din økonomi og dine muligheder?

Få et tilbud og en god snak.

Klik her

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

Din egen personlige rådgiver

Når man snakker om penge, er det en tillidssag. Det er vores erfaring. Derfor får du som kunde hos Frøs Sparekasse din egen personlige rådgiver. Det betyder helt enkelt, at det altid er den samme person, du møder i sparekassen, får rådgivning af, ringer til og mailer med, når det gælder dine pengesager.

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

 Lokalt engageret

Betyder det noget, at min sparekasse støtter lokalt? Dét vil vi mene. Frøs Sparekasse støtter aktivt op om det lokale foreningsliv og det arbejde, en masse frivillige lægger i det hver dag, fordi vi mener, at det er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til #et godt sted at være. Også for dig.

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

God service

God service er ikke noget, man har – det er noget, man giver. Det lyder måske som en kliché, men ikke desto mindre er det rigtigt. Vi giver dig god service, fordi vi mener, at det er grundlaget for at være en god sparekasse. Derfor vil du også opleve reel interesse fra din personlige rådgiver.

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

 Fair priser

Vi kan lige så godt være ærlige omkring det. Hos Frøs Sparekasse er vi ikke de billigste. Vi er heller ikke de dyreste. Vi arbejder med det, vi kalder for fair priser. For dig betyder det, at du får fair aftaler, hvor alt det der står med småt godt kan tåle at blive blæst op. Det mener vi nemlig er mest fair.

Hvordan skifter man bank?

Helt kort og enkelt så starter dit bankskifte med et møde med en af vores personlige kunderådgivere. Herefter klarer vi det praktiske og håndterer hele flytningen. Vi hjælper dig i gang i Frøs Sparekasse, og du får løbende besked om, hvordan det går. Det mener vi, er den optimale måde at gøre det på, specielt for dig.

Tag hul på bankskiftet

Få et tilbud og en god snak.

Klik her

Det siger vores kunder

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Vi har derfor samlet lidt historier, hvor vi har været med på sidelinjen – i huskøb, ombyg eller hverdagens økonomi.

Attraktivt tilbud og god, personlig rådgivning

Thomas' projektbyggeri i Århus

 Læs om Thomas’ projektbyggeri her

“Der blev virkelig set på, hvordan vi er som familie”

Læs om Marie og Pers drøm

 Marie og Per udlever drømmen i Agerskov

Overvejer du at skifte bank?

Tre gode tilbud

Boliglån med ultra lav rente

Lån fx. 300.000 og spare over 18.000 kr. første år. Vi ved, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for.

Læs mere på nul-procent.dk

Attraktivt billån med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Læs mere

God start med børneopsparing

Med en børneopsparing hos os giver du dit barn ekstra gode kort på hånden. Og så tilbyder vi nem og sikker investering af børneopsparingen, så du får
mulighed for at se opsparingen vokse og gro.

Læs mere

Har du lyst til en uforpligtende snak?

Udfyld felterne herunder og vi giver dig et kald.

Vi glæder os til en god snak med dig

Vælg afdeling*:

Hvad skal vi tale om?*

*) Påkrævede felter.

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

mhj@intdev.dkTid til ny bank?