Tid til ny bank?

Ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en personlig rådgiver. En der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer at skifte til en anden bank eller sparekasse.

Overvejer du at skifte bank?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller I skal giftes, og I overvejer derfor at lægge jeres økonomi sammen. Måske står du over for at købe eller sælge hus, og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet.

Eller måske vil du gerne flytte bank, fordi du gerne vil have mere personlig rådgivning og banksnak i øjenhøjde. Uanset hvad, så bør du tage Frøs Sparekasse med i dine overvejelser. Det er altid en god idé at snakke med to eller tre forskellige pengeinstitutter, før man bestemmer sig endeligt.

Vi er måske den kandidat, der har mest fokus på god service og lokalt engagement

Læs videre nedenfor og få flere gode grunde til at vælge netop os som din sparekasse.

Har du brug for et tjek af din økonomi og dine muligheder?

Få et tilbud og en god snak.

Bliv ringet op her

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

Din egen personlige rådgiver

Når man snakker om penge, er det en tillidssag. Det er vores erfaring. Derfor får du som kunde hos Frøs Sparekasse din egen personlige rådgiver. Det betyder helt enkelt, at det altid er den samme person, du møder i sparekassen, får rådgivning af, ringer til og mailer med, når det gælder dine pengesager

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

 Lokalt engageret

Betyder det noget for mig, at min sparekasse støtter op om det lokale fodboldhold? Det vil vi mene. Frøs Sparekasse støtter aktivt op om det lokale foreningsliv, fordi vi mener, at fællesskabet, sportsudøverne og, ikke mindst, de lokale ildsjæle og frivillige er med til at gøre Syd- og Sønderjylland til #et godt sted at være. Også for dig.

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

God service

God service er ikke noget, man har – det er noget, man giver. Det lyder måske som en kliché, men ikke desto mindre er det rigtigt. Hos Frøs Sparekasse går vi op i at give dig god service, fordi vi mener, at det er grundlaget for at være en god sparekasse. Derfor vil du som kunde hos os også opleve, at vi tager fat i dig en gang imellem for at høre, hvordan det går, så både vi – og du – er opdaterede.

Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse  

 Fair priser

Vi kan lige så godt være ærlige omkring det. Hos Frøs Sparekasse er vi ikke de billigste. Vi er heller ikke de dyreste. Vi arbejder med det, vi kalder for fair priser. For dig betyder det, at du får fair aftaler, hvor alt det der står med småt godt kan tåle at blive blæst op. Det mener vi nemlig er mest fair.

Hvordan skifter man bank?

Helt kort og enkelt så starter dit bankskifte med et møde med en af vores personlige kunderådgivere. Herefter klarer vi det praktiske og håndterer hele flytningen. Vi hjælper dig i gang i Frøs Sparekasse, og du får løbende besked om, hvordan det går. Det mener vi, er den optimale måde at gøre det på, specielt for dig.

Tag hul på bankskiftet

Få et tilbud og en god snak.

Klik her

Det siger vores kunder

Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Nedenfor kan du læse Anne Mia og Daniels oplevelser i forbindelse med huskøb og om Lisbeth og Thomas, som fik hjælp til finansiering af drømmekøkkenet.

Familie fra Vejen lever drømmene ud i nyt hus

Det siger vores kunder

Læs Anne Mia og Daniels oplevelse her

Lisbeth og Thomas laver mad i deres drømmekøkken

Det siger vores kunder

 Læs Lisbeth og Thomas’ historie her

Vores favorit feedback

Overvejer du at skifte bank?

Tre gode tilbud

Boliglån med ultra lav rente

Lån fx. 300.000 og spare over 18.000 kr. første år. Vi ved, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for.

Læs mere på nul-procent.dk

Attraktivt billån med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Læs mere

Høj rente på børneopsparing

Med en børneopsparing giver du dit barn ekstra gode kort på hånden. Runder opsparingen 15.000 kroner, giver vi nemlig en ekstra høj rente på hele saldoen – og det kan nemt blive til flere tusinde ekstra skattefri kroner.

Læs mere

Har du lyst til en uforpligtende snak?

Udfyld felterne herunder og vi giver dig et kald.

Vi glæder os til en god snak med dig

Vælg afdeling:*

*) Påkrævede felter.

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os Book et møde

mhj@intdev.dkTid til ny bank?