Nul procent i rente til førstegangskøbere

Vi synes, Syd- og Sønderjylland skal være et godt sted at være. Også for dig som førstegangskøber.

Derfor har vi oprettet en speciel boliglånspulje på 100 millioner, så du som førstegangskøber kan få opfyldt din drøm om en ny bolig med 0 procent i rente på boliglånet det første år.

Håndsrækning til førstegangskøberne

Det kan være svært at komme ind på boligmarkedet som ung førstegangskøber, og Frøs Sparekasse vil gerne bidrage til at skubbe endnu mere gang i boligmarkedet. Vi har brug for, at flere slår sig ned i Syd- og Sønderjylland for at arbejde og leve et godt liv.

De unge er omdrejningspunktet for vores fælles fremtid. Med boliglånspuljen på 100 millioner kroner tager vi et ekstraordinært skridt, og giver førstegangskøberne en håndsrækning.

Læs mere om 0 procent boliglån for førstegangskøbere her.

”Vi vil gerne give førstegangskøberne en hjælpende hånd, så de finder det attraktivt at bo her og er med til at skabe vækst og udvikling i vores område. Det er til gavn for os alle.”

Adm. direktør, Henning Dam

Vil du høre mere?

Få nul procent i rente til førstegangskøbere hos Frøs Sparekasse

Nybyggeri?

Det kan være lidt en jungle at spore sig ind på, hvilken type hus der er den rette for dig og din familie. Derfor har vi sammensat en guide over fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, du har. Her deler vi også lækker inspiration til at få sjæl og varme ind i et nybygget hus, og vi giver dig 5 gode tip inden du køber.

Bliv klogere på processen


Hent din guide til nybyggeri her

Lad os få en rigtig

god snak om dine muligheder

Find din afdeling her

Henrik Matthesen0-procent