Boligberegnere

Der kan være mange gode grunde til at ville regne lidt på sine boliglån, inden man kontakter banken. Måske vil du gerne sætte dig lidt bedre ind i dine lånemuligheder, så du føler dig ordentligt klædt på til et møde med din rådgiver. Måske går du og leger med tanken om at købe nyt hus, men har ikke helt besluttet dig endnu og ønsker at få overblik over dine muligheder. Det kan også være, at du har andre projekter i tankerne, og derfor godt kunne tænke dig at kende din friværdi, så du kan beregne, hvor meget du eventuelt kan låne i tillægslån. Det kan vores boliglånsberegnere hjælpe med.

Hos Frøs Sparekasse kan du helt uforpligtende prøve kræfter med én eller flere af vores forskellige boligberegnere, så du i ro og mag kan blive en smule klogere på din situation eller dit økonomiske råderum. Vi har for eksempel en boligberegner, der kan give dig et fingerpeg om, hvor meget du kan købe for, hvis du står over for en familieforøgelse, eller blot kunne tænke dig at flytte i noget nyere og større. Hvis du gerne vil omlægge dine nuværende lån til en mere fordelagtig aftale for dig, så har vi også en beregner, som kan hjælpe dig med at få overblik over boliglåntyper, månedlige ydelser, afdrag og ÅOP. Vores boliglånsberegner til friværdi kan vejlede dig i forhold til, hvad du kan låne for i dit nuværende hus, og vores beregner til tillægslån kan guide dig frem til, hvilken type tillægslån, du skal vælge.

Prøv en af vores 4 beregnere nedenfor og beregn eksempelvis hvad du kan købe for eller hvad din friværdi er. Husk at beregningerne er vejledende og du skal kontakte en af vores rådgivere, for at få en præcis beregning.

Hvad kan jeg købe for?

icon-shopping-bag
klik her

Hvilket tillægslån?

icon-pile-of-money

klik her

Hvilket nyt lån?

icon-search-doc

klik her

Hvad er din friværdi?

icon-search-house

klik her

En boligberegner kan være et rigtigt nyttigt værktøj, når du går i lånetanker. Dels kan en boliglånsberegner bidrage til, at dine forventninger er realistiske, dels er det en god måde at gøre sig selv en smule klogere på, hvordan lånemekanismerne er skruet sammen. Ikke desto mindre er der mange faktorer, der spiller ind, når vi skal afgøre, hvor meget, vi kan tilbyde dig at låne. Derfor vil vi hos Frøs Sparekasse altid anbefale, at du efterfølgende tager fat i os, når du har afprøvet vores boliglånsberegnere, hvis du gerne vil have et fyldestgørende overblik over dine muligheder for at få et boliglån.

Vi sidder altid klar til at yde kompetent hjælp og vejledning til vores kunder – også når det gælder boliglån. Vi beregner gerne et lån til en bolig for dig, ligesom vi også gerne vil finde tid til et møde, hvor vi kan få afklaret dine forventninger og ønsker. Ring til os allerede i dag, så vi kan komme i gang med at regne på din boligdrøm.

Er du nysgerrig på mere? Så tjek lige www.nul-procent.dk og læs mere om vores helt særlige rente til boligkøbere. Her kan du hurtigt spare lidt ekstra kroner sammen, som du kan bruge på nye stole, en nye sofa eller måske en lukket garage.

Andre har også kigget på vores boligopsparing – med indbygget bonus eller hentet vores store guide til nybyggeri, hvor du kan finde de fleste svar på spørgsmål, der kan dukke op i løbet af den store, spændende process.

Hjælp til din boligberegning?

Din rådgiver er klar med en hjælpende hånd

Giv os et kald

Lad os få en

rigtig god snak

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkBoligberegnere