Hvad kan jeg købe hus for?
Beregn hvor meget du kan låne her

Brug vores boligberegner til at beregne hvad du kan købe for.
Indtast dine tal nedenfor og få dit resultat nederst på siden.

Hos os kan du – helt uforpligtende – prøve vores boligberegner, så du i ro og mag kan blive en smule klogere på din situation eller dit økonomiske råderum, når du kigger efter et nyt hjem. For når man kigger efter ny bolig, så er der mange spørgsmål, der dukker op. Indtast dine tal herunder og få svaret på “hvad kan jeg købe hus for?” eller hvis I er flere, “hvad kan vi købe bolig for?”. Du får altså et fingerpeg om, hvor meget du kan købe bolig for, når drømmen er et nyt hjem.

Resultatet er vejledende, og vi anbefaler altid, at du også tager en snak med din rådgiver.

Skal vi tage en snak?

Har din boligberegning givet anledning til et møde med din personlige rådgiver – eller har du måske fået flere spørgsmål til, hvor meget du kan købe bolig for?

Vi sidder altid klar til en god snak, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre i drømmen om en ny bolig. Beregneren ovenover giver en god idé om, hvor meget du kan købe hus for – og vi hjælper dig med det sidste. Udfyld formularen herunder og vi giver dig et kald til en uforpligtende snak.

Kontaktformular bolig
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Er du nysgerrig på mere? Så tjek lige www.nul-procent.dk og læs mere om vores helt særlige rente til boligkøbere. Her kan du hurtigt spare lidt ekstra kroner sammen, som du kan bruge på nye stole, en nye sofa eller måske en lukket garage. Andre har også hentet vores store guide til nybyggeri, hvor du kan finde de fleste svar på spørgsmål, der kan dukke op i løbet af den store, spændende proces.

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her

Henrik Matthesenhvad-kan-jeg-koebe-for