Vil du vide hvad du kan købe for?

Din drømmebolig er ikke til salg. Den er til køb. Og det er her, vi kan gøre en forskel. Når du står overfor at skulle købe bolig, er der mange spørgsmål, der presser sig på – om blandt andet lånetyper, rådighedsbeløb og opsparing.

Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i forhold til din boligøkonomi – lige fra det konkurrencedygtige lån til købsaftalen. Vi er altid værd at spørge. Inden du for alvor går på boligjagt, så kig forbi din rådgiver i Frøs Sparekasse og få en gennemgang af din økonomi og dine muligheder. Når du ved præcist, hvad du kan købe for, er du klar til at købe din drømmebolig.

Vil du gerne vide, hvad du har råd til at købe bolig for, så tag en snak med din rådgiver og få et hurtigt svar.

Kontakt din personlige rådgiver her

Boligkøberbevis

Et lånebevis bygger på grundighed og drømme

Hvad er et “lånebevis” eller “boligkøberbevis”?

Et lånebevis eller et boligkøberbevis, som mange også kalder det, er vores vurdering af, hvor meget du kan købe bolig for. Det er en forhåndsgodkendelse til køb af bolig – dvs. at Frøs Sparekasse har godkendt dig til køb af en bolig op til et bestemt beløb, Vi bygger vores rådgivning om huskøb på en grundig gennemgang af din økonomi samt dine drømme, planer og ønsker for fremtiden.

Et lånebevis eller boligkøberbevis er ikke et fysisk stykke papir –  som et diplom eller bevis – men det er en ramme eller aftale med os som fortæller dig, hvad du kan købe bolig for.

Efter et møde med din rådgiver får du:

  • en forhåndsgodkendelse til køb af bolig – dvs. at Frøs Sparekasse har godkendt dig til køb af en bolig op til et bestemt beløb
  • mulighed for at handle hurtigt, når du finder den rette bolig
  • sikkerhed for en fornuftig økonomi også efter boligkøbet, naturligvis baseret på dine ønsker og planer for fremtiden
  • overblik over de økonomiske konsekvenser ved et boligkøb.

Forhåndsgodkendelsen til køb af bolig gælder som udgangspunkt i 6 måneder, forudsat der ikke sker ændringer i din økonomi i denne periode.

Kundeudtalelse

”Jeg synes, det er en rigtig god ide at have et større fokus på rådighedsbeløbet – du kigger nemlig ikke kun på det hus, du gerne vil bo i, men også det liv det du gerne vil leve i huset. Med hjælp fra Frøs Sparekasse, vores advokat og familie fandt vi heldigvis den helt rigtige løsning”

Maria Madsen, Tjæreborg

Hvad kan jeg købe for?

Kan du ikke vente, kan du få et bud på hvad du har råd til.

icon-shopping-bag
klik her

Lad os regne på din boligøkonomi

Giv din personlige rådgiver et kald

Klik her

Lad os få en rigtig
god snak om dit næste projekt

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkBoligkøberbevis