Nybyg og ombyg

Fra drøm til virkelighed

Nogle vil gerne starte helt fra bunden. Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyggeri eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig – lige præcis den del, vil vi gerne hjælpe dig med.

I byggeprojekter er det vigtigt at starte med en overordnet plan, så vi kan lave en præcis beregning og rådgive om finansiering – også til de ekstra udgifter, der kan dukke op undervejs.

Går du med planer om at bygge om, bygge til eller bygge helt nyt hus, så kontakt din rådgiver for at aftale et møde, hvor I sammen får et overblik.

Giv din personlige rådgiver et kald

Din guide til nybyggeri

Fordele og ulemper ved de forskellige boligtyper, gode råd og lækker inspiration til dit nye hjem

Det kan være lidt en jungle at navigere rundt i al information, når du skal bygge hus for første gang. Der er meget information der skal fordøjes og mange beslutninger der skal tages – både store og små. For at hjælpe dig godt på vej, har vi lavet en guide, så du kan blive lidt klogere på fordele og ulemper ved at bygge typehus kontra arkitekttegnet hus. Vi har også samlet lidt lækker inspiration til at få sjæl og varme ind i et nybygget hus og så giver vi dig 5 gode tip inden du køber.

Bliv klogere på processen, når du vil bygge nyt

og download Klar-til-nybyggeri-guiden her


Hent din guide til nybyggeri her

Den gode plan:

Inden mødet med din rådgiver skal du gøre dig nogle overvejelser omkring byggeriet. Du skal også indhente visse dokumenter. Vi har samlet en række eksempler nedenfor

  • beskrivelse af projektet
  • tegninger, eventuelt fra arkitekt
  • tilbud fra håndværkere eller byggefirma

Fortæl os om dine drømme på et møde

Sammen med din rådgiver i Frøs Sparekasse får du gennemgået byggeprojektet, og hvad det betyder for din økonomi. I gennemgår forskellige muligheder for finansiering af byggeriet, og finder den løsning, der passer bedst til dig. I gennemgår også de økonomiske konsekvenser ved valg af realkreditlån, og om du ønsker kurssikring.

Uanset om der er tale om ombygningsprojekt eller nybyggeri, skal projektet værdiansættes af Totalkredit. På mødet aftaler I, hvornår sparekassens vurderingsansvarlige kan komme ud og kigge på jeres bolig.

 Nybyg og ombyg

Book et møde med din personlige rådgiver
eller giv os et kald

 

Book et møde  Kontakt os

Finansiering

I Frøs Sparekasse har vi en bred vifte af attraktive produkter til boligkøbere, nybyggere og ombyggere.

Skal du bygge nyt eller bygge om, kan du få en attraktiv Byggekredit til at finansiere byggeperioden. Læs mere her, hvor du også kan læse hvordan du kan få 0% i rente på dit boliglån det første år.

Husk den vigtige opsparing – som boligkøber skal du nemlig have 5% i udbetaling. Det kan vi hjælpe med med vores bonusopsparing, hvor du får hele 1,5% i rente på din boligopsparing. Det kan du læse mere om her. Du er også altid velkommen til at ringe direkte til din personlige rådgiver.

Kontakt din rådgiver her

Gå trygt i gang

Når alle aftaler med din rådgiver er på plads, kan du trygt gå i gang med dit projekt, og ellers overlade resten til os. Hvis det er et større projekt, kan det være nødvendigt med en besigtigelse af projektet i byggeperioden. I dette tilfælde vil din rådgiver kontakte dig vedrørende en aftale. Når dit byggeri er færdigt, skal Totalkredit ud og færdigmelde det.

Så er der kun tilbage at sige tillykke med enten ombygningen eller det nye hus.

Lad os få en rigtig

god snak om dit kommende projekt

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkNybyg og ombyg