Forbrugerrådet Tænk anbefaler lån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har lavet en række tests for at finde frem til den billigste lånetype på det danske boligmarked – både når det gælder sommerhuskøb, realkreditlån og tillægslån. Konklusion blev, at der er mange penge at spare ved at vælge lån fra Totalkredit. Her på siden kan du læse mere om de forskellige lånetyper. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Drømmer du om eget sommerhus?

Planlægger du at opfylde drømmen om eget sommerhus, kan det godt betale sig at tage et ekstra kig på omkostningerne til lånet. Tænk Penges undersøgelse viser nemlig, at der kan være mange penge at spare ved at vælge et lån fra Totalkredit.

I undersøgelsen sammenlignes priser på ni forskellige lånesituationer, og Totalkredit er billigst i dem alle, når man måler på de løbende låneomkostninger og medregner kundekroner.

Spar over 3.000 kroner om året

Køber du for eksempel et fritidshus til 1,5 millioner kroner, hvor du finansierer 60 procent af værdien med et femårigt rentetilpasningslån med afdragsfrihed, er forskellen på billigste og dyreste realkreditlån næsten 3.000 kroner årligt. Beløbet i kroner og øre bliver højere, jo større realkreditlånet er, så det kan godt betale sig at vælge realkreditinstitut efter prisen. Derfor kan det godt betale sig at indhente et par konkrete tilbud på realkreditlån og så vælge det, som er billigst. Selv om forskellene kan se små ud, bliver det til en del kroner, når det handler om så store beløb, som realkreditlån typisk er.

Læs hele rapporten fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Kontakt os, og lad os regne på, hvad et sommerhuslån fra Totalkredit vil koste.

Kontakt din personlige rådgiver her

Tid til nyt realkreditlån? 

Når du får et realkreditlån hos Frøs Sparekasse, er det et lån fra Totalkredit. Det betyder, at du er sikret et af markedets billigste lån. Forbrugerrådet Tænk har gennemført en stor test af omkostningerne til realkreditlån og anbefaler lånene fra Totalkredit.

I testen sammenlignes otte lånesituationer, og Totalkredit løber med sejren i dem alle. Totalkredit er nemlig billigst målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet, når KundeKroner medregnes.

Spar penge hver måned

Hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån, er der årligt mere end 3.000 kroner at spare. Dermed slås det altså fast, at der er penge at spare på realkreditlån.

Læs hele rapporten fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Kundekroner til dig

Boligejere med lån fra Totalkredit hos Frøs Sparekasse får KundeKroner i både 2020 og 2021. KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån hos Totalkredit. Har du f.eks. et lån på en million kroner, kan du få 1.500 kr. om året i rabat i både 2020 og 2021.

Kontakt os, og lad os regne på, hvad et lån fra Totalkredit vil koste.

Kontakt os og hør nærmere

Konkurrencedygtigt tillægslån

Totalkredit vinder testen og tildeles et Anbefaler for tillægslån i et realkreditinstitut. I samtlige ni lånesituationer i testen er Totalkredit enten billigst eller andenbilligste målt på ÅOP (årlige omkostninger i procent), når KundeKroner medregnes. Der er derfor god sandsynlighed for, at du i Totalkredit kan tage et konkurrencedygtigt tillægslån.

Forbrugerrådet Tænk har målt på samtlige omkostninger, herunder etableringsgebyr, tinglysningsafgift, renter, bidrag samt kursskæring ved udbetaling og ved rentetilpasning ved ni fiktive kundesituationer. Jo mindre lånet er, og jo kortere løbetid, jo større betydning har faste omkostninger og engangsomkostninger.

Læs hele rapporten fra Forbrugerrådet Tænk Penge her

Kontakt os, og lad os regne på, hvad et tillægslån fra Totalkredit vil koste.

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvilket nyt lån?

Hvor meget kan jeg låne?

Se hvilket lån du skal have

En boligberegner kan være et rigtigt nyttigt værktøj, når du går i lånetanker. Dels kan en boliglånsberegner bidrage til, at dine forventninger er realistiske, dels er det en god måde at gøre sig selv en smule klogere på, hvordan lånemekanismerne er skruet sammen. Ikke desto mindre er der mange faktorer, der spiller ind, når vi skal afgøre, hvor meget, vi kan tilbyde dig at låne. Derfor vil vi hos Frøs Sparekasse altid anbefale, at du efterfølgende tager fat i os, når du har afprøvet vores boliglånsberegnere, hvis du gerne vil have et fyldestgørende overblik over dine muligheder for at få et boliglån.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Betina Bulov AndersenTotalkredits lån