Forbrugerrådet Tænk anbefaler lån fra Totalkredit

Når du får et realkreditlån hos Frøs Sparekasse, er det et lån fra Totalkredit. Det betyder, at du er sikret et af markedets billigste lån. Forbrugerrådet Tænk anbefaler nemlig i en ny, stor prissammenligning lånene fra Totalkredit.

I testen sammenlignes otte lånesituationer, og Totalkredit løber med sejren i dem alle. Totalkredit er nemlig billigst målt på de løbende låneomkostninger til realkreditinstituttet, når KundeKroner medregnes.

Spar over 3.000 kroner om året
Hvis man ser på det billigste og det dyreste 5-årige afdragsfrie rentetilpasningslån, er der årligt mere end 3.000 kroner at spare. Dermed slås det altså fast, at der er penge at spare på realkreditlån.

26 millioner i KundeKroner

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån hos Totalkredit. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat. I Frøs Sparekasse er der hele 26. millioner kroner til vores realkreditkunder i 2019 og 2020.

Kontakt os, og lad os regne på, hvad et lån fra Totalkredit vil koste.

Kontakt din personlige rådgiver her

Prøv vores boligberegner

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvilket nyt lån?

Hvor meget kan jeg låne?

Se hvilket lån du skal have

En boligberegner kan være et rigtigt nyttigt værktøj, når du går i lånetanker. Dels kan en boliglånsberegner bidrage til, at dine forventninger er realistiske, dels er det en god måde at gøre sig selv en smule klogere på, hvordan lånemekanismerne er skruet sammen. Ikke desto mindre er der mange faktorer, der spiller ind, når vi skal afgøre, hvor meget, vi kan tilbyde dig at låne. Derfor vil vi hos Frøs Sparekasse altid anbefale, at du efterfølgende tager fat i os, når du har afprøvet vores boliglånsberegnere, hvis du gerne vil have et fyldestgørende overblik over dine muligheder for at få et boliglån.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Betina Bulov AndersenTotalkredits lån