Tid til en ny bolig?

Skal du flytte hjemmefra, flytte sammen med kæresten, have jeres første børn, måske også det andet og tredje barn? Eller drømmer I om at flytte ind til byen, ud på landet, eller måske til noget midt imellem? Er ungerne klar til at flytte hjemmefra, og er I klar til at flytte i noget mindre? Så er det tid til ny bolig. Livet har sine faser, og hver fase har sine behov – også når det kommer til din bolig. Uanset om det er flere eller færre kvadratmeter, vi taler om, så er din lokale rådgiver hos Frøs Sparekasse klar til at guide dig igennem med rådgivning om dine muligheder, økonomi og boliglån.

Brug for et boliglån?

Få et tilbud inden for 24 timer.

Klik her

Dit boligkøb

Med den rette rådgivning er det altid købers marked

Din drømmebolig er ikke til salg. Den er til køb. Og det er her, vi kan gøre en forskel. Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i forhold til boligøkonomi, lige fra det konkurrencedygtige lån til købsaftale og køb af hus. Vi kender det lokale boligmarked, og vi kender alle udfordringerne – og mulighederne – ved et boligkøb. Hos os kan du blandt andet få en god snak om:

Bolig for første gang

Afklaring af økonomi, opsparing til 5% udbetaling, rådighedsbeløb og lånemuligheder som førstegangskøber. Læs mere her.

Forældrekøb

Rådgivning om forældrekøb, familiens lånemuligheder, lejekontrakt, lovgivning og skat på området. Læs mere her.

Køb af sommerhus

Rådgivning ved køb af sommerhus herunder lån, drøftelse af finansieringsmuligheder, oversigt over løbende udgifter og dine økonomiske muligheder som udlejer.

Kontakt os eller kom indenfor i sparekassen og få en snak med din lokale rådgiver om dine muligheder – vi er altid værd at spørge.

Kontakt os her

Boligberegner

Hvad har jeg råd til?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad, og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – du skal bare ringe os op.

Hvad kan jeg købe for?


klik her

Hvilke tillægslån?

klik her

Hvilket nyt lån?

klik her

Hvad er din friværdi?

klik her

10 gode råd

Hvad skal du huske før, under og efter boligkøb

Har du ikke helt styr på begreber som tinglysningsafgift, refusionsopgørelse og el-tjek, er der absolut ingen grund til at fortvivle. For at hjælpe dig, har vi sammensat en tjekliste med gode råd, der gennemgår de mest gængse udtryk og dokumenter, du med garanti vil støde på som boligkøber.

Få mere information om boligkøb og download Klar-til-boligkøb-tjeklisten her

 


Tilbud inden for 24 timer

Har du allerede fundet drømmeboligen?

Så har du med garanti travlt. Hos Frøs Sparekasse kan du bestille et tilbud på dit boliglån og få vores bud inden for 24 timer, forudsat vi har alle relevante informationer.

Bestil et tilbud på boliglån nu

Få tilbud her

*For at give dig det helt rigtige lån, skal vi naturligvis vide en masse om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi et forslag til dit boliglån – servicen gælder alle hverdage.

Nybyg og ombyg

En god byggeproces starter med god rådgivning

Nogle vil gerne starte helt fra bunden. Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig – lige præcis den del, vil vi gerne hjælpe dig med. I byggeprojekter er det vigtigt at starte med en overordnet plan, så vi kan lave en præcis beregning og rådgive om finansiering – også til de ekstra udgifter, der kan dukke op undervejs.

Start byggeprojektet op med din lokale rådgiver.

Find din rådgiver

Stor gratis guide til nybyggeri med råd og inspiration

Fordele og ulemper ved typehuse kontra et arkitekttegnet hus. Lækker inspiration til at få sjæl og varme ind i et nybygget hus og meget mere.

Bliv klogere på processen, når du vil bygge nyt og download Klar-til-nybyggeri-guiden her

 


Hent din guide til nybyggeri her

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os Book et møde

mhj@intdev.dkTid til ny bolig?