Tid til en ny bolig?

Skal du flytte hjemmefra eller måske flytte sammen med kæresten? Måske I skal have jeres første barn, eller nummer to, tre, fire i rækken? Det kan også være, I drømmer om at flytte ind til byen, ud på landet, eller måske til noget midt imellem? Er ungerne klar til at flytte hjemmefra, og er I klar til at flytte i noget mindre? Så er det tid til ny bolig. Livet har sine faser, og hver fase har sine behov – også når det kommer til din bolig. Uanset om det er flere eller færre kvadratmeter, vi taler om, så er din lokale rådgiver hos Frøs Sparekasse klar til at guide dig igennem med rådgivning om dine muligheder, økonomi og boliglån.

Sæt dig godt til rette og lad dig inspirere af vores gode råd, tips og tricks – og kom tættere på dit boligkøb herunder.

Dit boligkøb

Med den rette rådgivning er det altid købers marked. Din drømmebolig er ikke til salg. Den er til køb. Og det er her, vi kan gøre en forskel. Med Frøs Sparekasse ved din side får du kompetent sparring i forhold til boligøkonomi, lige fra det konkurrencedygtige lån til købsaftale og køb af hus.

Vi kender det lokale boligmarked, og vi kender alle udfordringerne – og mulighederne – ved et boligkøb. Dyk ned i siderne, lad dig inspirere og blive klogere – god fornøjelse.

Brug for et boliglån?

Få et tilbud inden for 24 timer.

Klik her

Attraktiv rente på dit boliglån

Som sparekasse i Syd-  og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor tilbyder vi som det eneste pengeinstitut i Danmark en helt særlig rente til dig, der køber ejerbolig. Bliv klogere på nul-procent.dk.

Forældrekøb

Skal dine børn flytte hjemmefra, kan du hjælpe dem ved at finansiere deres første bolig. Vi har lavet et univers med blandt andet rådgivning om forældrekøb, lånemuligheder, lejekontrakt, lovgivning og skat på området. Læs mere om forældrekøb her.

Boligberegner – hvad har jeg råd til?

Hvad kan jeg købe bolig for? Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad og hvor meget, du har råd til ved at indtaste al relevant information om din økonomi. Vi vil selvfølgelig også gerne rådgive dig om dine muligheder personligt – giv os et kald.

Hvad kan jeg købe for?


klik her

Hvilke tillægslån?

klik her

Hvilket nyt lån?

klik her

Hvad er din friværdi?

klik her

Opsparing til bolig

Når du står over for at skulle købe bolig, skal du huske, at du skal have en boligopsparing klar. Når du skal på boligmarkedet, skal du nemlig kunne betale 5% af husets pris ved køb.

Med en boligopsparing hos Frøs Sparekasse er du ét skridt tættere på at flytte ind i de helt rigtige omgivelser – der er nemlig helt særlige fordele. Læs mere om boligopsparing og dine lånemuligheder her.

Køb af sommerhus

Rådgivning ved køb af sommerhus herunder lån, drøftelse af finansieringsmuligheder, oversigt over løbende udgifter og dine økonomiske muligheder som udlejer. Læs om dine lånemuligheder til køb af sommerhus her.

Kontakt os eller kom indenfor i sparekassen og få en snak med din lokale rådgiver om dine muligheder – vi er altid værd at spørge.

Kontakt os

10 gode råd til dig der skal købe bolig

Hvad skal du huske før, under og efter boligkøb

Med denne guide tager vi dig med rundt om vores 10 bedste råd, når du drømmer om at købe bolig. Du får en god gennemgang af de vigtigste punkter gennem hele procesessen – både før, under og efter huskøb.

Har du ikke helt styr på begreber som tinglysningsafgift, refusionsopgørelse, energimærkning og el-tjek, er der absolut ingen grund til at fortvivle. For at hjælpe dig, har vi sammensat en tjekliste med gode råd, der gennemgår de mest gængse udtryk og dokumenter, du med garanti vil støde på som boligkøber.

Vi hjælper dig blandt andet med, hvad du skal kigge efter i salgsopstillingen og tilstandsrapporten, hvad der er vigtigt i forhold til energimærkning og hvilket boliglån der passer til dig og dine drømme. Vi kommer også ind på din købsaftale og ejerskifteforsikring, skøde og tinglysning samt skat og refusionsopgørelse.

Bladr igennem siderne og bliv klogere
Download Klar-til-boligkøb-tjeklisten her

Hent tjeklisten her

Tilbud inden for 24 timer

Har du allerede fundet drømmeboligen?

Så har du med garanti travlt. Hos Frøs Sparekasse kan du bestille et tilbud på dit boliglån og få vores tilbud inden for 24 timer, forudsat vi har alle relevante informationer.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen og vi giver dig et tilbud inden for 24 timer.

Vælg afdeling*:

Hvad skal vi tale om?*

*) Påkrævede felter.

*For at give dig det helt rigtige lån, skal vi naturligvis vide en masse om dig – det er forudsætningen for al god rådgivning i Frøs Sparekasse. Med afsæt i information fra dig udarbejder vi et forslag til dit boliglån – servicen gælder alle hverdage.

Nybyg og ombyg

En god byggeproces starter med god rådgivning

Nogle vil gerne starte helt fra bunden. Andre behøver ikke engang flytte for at realisere boligdrømmene. Uanset om det er nybyg eller ombyg, du står overfor, har du sikkert en masse drømme og forventninger til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Og du har også en masse planlægning foran dig – lige præcis den del, vil vi gerne hjælpe dig med. I byggeprojekter er det vigtigt at starte med en overordnet plan, så vi kan lave en præcis beregning og rådgive om finansiering – også til de ekstra udgifter, der kan dukke op undervejs. Du kan læse mere omkring bolig og nybyggeri lige her.

Start byggeprojektet op med din lokale rådgiver.

Kontakt os

Stor gratis guide til nybyggeri med råd og inspiration

Vores bedste råd til at bygge nyt, de vigtigste overvejelser du skal gøre dig – og de største spillere i budgettet. Fordele og ulemper ved typehuse kontra et arkitekttegnet hus. Lækker inspiration til at få sjæl og varme ind i et nybygget hus og meget mere.

Vi har lavet et helt univers, hvor du får svaret på de fleste spørgsmål og overvejelser ved nybyg. Dyk ned i universet og bliv klogere på processen – du kan også downloade vores gratis guide til nybyggeri.

Download din guide til nybyggeri - alt hvad du skal vide, når du vil bygge nyt

Download din guide til nybyggeri

– alt hvad du skal vide, når du vil bygge nyt, lige fra de første overvejelser til budget og indretning

Download din guide til nybyggeri - alt hvad du skal vide, når du vil bygge nyt

Hvad drømmer du om?

Fordele og ulemper ved et nybygget hus og de vigtigste overvejelser du skal gøre dig

Download din guide til nybyggeri - alt hvad du skal vide, når du vil bygge nyt

Tips til processen og budget

Fem af vores bedste tip inden du køber og de vigtigste spillere når du lægger budget

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

mhj@intdev.dkTid til ny bolig?