Fordelsklub – sjov for hele familien med rabat

Er du og din familie klar til vilde forlystelser, eller vil I hellere opleve de vilde dyr i zoo?

Som kunde i Frøs Sparekasse får du adgang til en fordelsklub, hvor vi kan tilbyde dig at få op til 25% rabat på billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.

Så hvis I planlægger en tur til de danske akvarier, dyreparker eller andre forlystelser, kan du købe billetterne allerede nu. Og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien.

Det skal du vide

I de fleste tilfælde kan du selv printe billetterne direkte efter bestillingen er gennemført. For nogle enkelte forlystelsesparker vil billetterne blive sendt til dig som PDF-fil i en separat email.

Al administration omkring billetsalg og udsendelse af billetter varetages af cxLoyalty International.

Bemærk, at der på hver billet vil være et administrationsgebyr på 10 kroner.

Et skattekort over syd- og sønderjydernes favoritsteder

I Frøs Sparekasse er vi vilde med Syd- og Sønderjylland – vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er den lokale sparekasse. Derfor har vi skabt et skattekort – et kort skabt på kryds og tværs af sønderjyder. Af mig og af dig. Du kan gå på opdagelse og læse mere på www.froes.dk/mitsydogsoenderjylland/.

Har du spørgsmål?

Der er kundeservice tilgængelig på email, som varetages af cxLoyalty International inden for almindelig arbejdstid (kl. 9-15 mandag til fredag).

Mail: information@medlemsservice.com

Bestil billetter

Opret dig som bruger og bestil billetter allerede nu.

Så er du klar til vind i håret og et sug i maven, når du prøver rutsjebanen, kravler op i regnskovens top, eller holder en krabbe?

Bestil dine billetter her

Lad os få en god snak

Find din afdeling her

Julie Dalby StorgaardFordelsklub