Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen på billån.

Men køb af bil er meget mere end låneydelser og renter. Din rådgiver i Frøs Sparekasse kigger på hele økonomien – den grønne ejerafgift, forsikringen, vedligehold, vinterdæk, serviceeftersyn osv. For kun på den måde får du et samlet overblik over din økonomi med din nye bil. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Lige nu har vi to attraktive tilbud med lave renter og omkostninger.

Lad os tage en snak om din drømmebil,
båd, motorcykel eller campingvogn

Klik her

Fakta

Du skal naturligvis være kunde i Frøs Sparekasse og du kan få et billån til langt de fleste biler – dog kan der være begrænsninger, hvis det er en ældre bil.

Løbetiden på et billån i Frøs Sparekasse er altid tilpasset bilens alder og dit kørselsbehov. På den måde kommer du ikke til at skylde mere på bilen, end den rent faktisk er værd. Du kan se den aktuelle rente og meget mere her.

Lad os få en snak om din nye drømmebil. Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Sparekassen kontra forhandleren

Pris er en vigtig faktor, når du køber en bil. Det er prisen på finansieringen også, men mange bilkøbere fokuserer udelukkende på renten eller den månedlige ydelse på billånet uden at undersøge, hvad den fulde pris er.

Klik her, hvis du vil læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger finansiering af din nye drømmebil.

Få også en snak om bilforsikringen

Vi kan også hjælpe med at skræddersy din bilforsikring, så du får præcis den forsikring, du har brug for: Du kan få den lovpligtige ansvars­forsikring, og kan vælge mellem kaskoforsikring og delkaskoforsikring. Desuden findes en række tilvalgsdækninger, som for eksempel førerpladsdækning, vejhjælp og selvrisikodækning. Det kan du læse mere om her eller du kan give din personlige rådgiver et kald.

Kontakt din rådgiver her

Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger
for dig, din bil og din økonomi

Giv os et kald

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkBil