Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen på billån.

Men køb af bil er meget mere end låneydelser og renter. Din rådgiver i Frøs Sparekasse kigger på hele økonomien – den grønne ejerafgift, forsikringen, vedligehold, vinterdæk, serviceeftersyn osv. For kun på den måde får du et samlet overblik over din økonomi med din nye bil. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om. Vi tager hånd om både dig og dine økonomiske forhold, så du føler dig godt klædt på til at træffe gode beslutninger, når du skal låne penge til en ny bil.

Lige nu har vi to attraktive tilbud med lave renter og omkostninger.

Lad os tage en snak om din drømmebil,
båd, motorcykel eller campingvogn

Klik her

Fakta om billån hos os

Du skal naturligvis være kunde i Frøs Sparekasse og du kan få et billån til langt de fleste biler – dog kan der være begrænsninger, hvis det er en ældre bil. Ønsker du et billån uden udbetaling, tager vi blandt andet bilens fabriksalder og kilometertal med i vores overvejelser, når vi regner på, om det kan lade sig gøre. Vil du gerne låne til en bil, men er i tvivl om dine muligheder, så sidder vi altid parate til en snak. Tag fat i din rådgiver allerede i dag, så kigger vi på det.

Låner du penge til en ny bil hos os, så behøver du heller ikke være bekymret for, om du gældsætter dig længere end nødvendigt. Løbetiden på et billån i Frøs Sparekasse er altid tilpasset bilens alder og dit kørselsbehov. På den måde kommer du ikke til at skylde mere på bilen, end den rent faktisk er værd. Du kan se den aktuelle rente og meget mere her.

Lad os få en snak om din nye drømmebil. Billån i Frøs Sparekasse – med og uden udbetaling

Sparekassen kontra forhandleren

Pris er en vigtig faktor, når du køber en bil. Det er prisen på finansieringen også, men mange bilkøbere fokuserer udelukkende på renten eller den månedlige ydelse på billånet uden at undersøge, hvad den fulde pris er.

Hos os har du tre klare fordele ved dit billån:

  • Fleksibilitet – du kan løbende og helt uden omkostninger afvikle ekstra på dit billån modsat forhandleren.
  • Intet månedligt administrationsgebyr – ofte tager forhandleren et gebyr, når du indbetaler din månedlige ydelse.
  • Samlet overblik over dit billån – ét sted. Du kan nemt og overskueligt følge dit lån og restgæld i netbank eller mobilbank.

Klik her, hvis du vil læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger finansiering af dine drømmebil.

Få også en snak om bilforsikringen

Vi kan også hjælpe med at skræddersy din bilforsikring, så du får præcis den forsikring, du har brug for: Du kan få den lovpligtige ansvars­forsikring, og kan vælge mellem kaskoforsikring og delkaskoforsikring. Desuden findes en række tilvalgsdækninger, som for eksempel førerpladsdækning, vejhjælp og selvrisikodækning. Det kan du læse mere om dine forsikringsmuligheder her eller du kan give din personlige rådgiver et kald.

Hos Frøs Sparekasse har vi både økonomisk faglighed, mange års erfaring og overblik over alle de udgifter, der følger med, når du skal låne penge til en bil. Vi sikrer køreglæden i mange år frem for vores kunder. Kom ind til en snak allerede i dag – vores dør er altid åben.

Kontakt din rådgiver her

Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger
for dig, din bil og din økonomi

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkBil