Tid til ny bil?

En ny bil kan være en dyr fornøjelse – en gammel bil kan være en meget dyr fornøjelse. Nye biler køre ofte længere på literen, har en lavere grøn ejerafgift og færre reparationer. Derfor kan det ofte være en god idé at skifte bilen ud med en nyere. Herunder kan du læse mere om billån i Frøs Sparekasse, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den bedste løsning for dig og din økonomi.

Ny bil? Lad os tage en snak

Vi sidder klar med en kop kaffe og et godt tilbud.

Klik her

Billån – med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen på en ny bil. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Billån til mellem 3,95 og 5,95 % i variabel rente

Hvad end du har behov for en brugt eller ny bil, så kan du lige nu få den finansieret hos Frøs Sparekasse til en variabel rente på 3,95 – 5,95%.

Du kan få et billån til langt de fleste biler, dog kan der være visse begrænsninger, hvis det er en ældre bil.

En bil taber ret hurtigt værdi. Derfor vil løbetiden på et billån i Frøs Sparekasse altid passe til bilens alder og dit kørselsbehov. På den måde kommer du ikke til at skylde mere på bilen, end den rent faktisk er værd.

Du skal naturligvis være kunde i Frøs Sparekasse. Vi foretager en individuel kreditvurdering og sikkerhedsstillelse jævnfør Frøs Sparekasses gældende politikker.

Regneeksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på kr. 200.000 med en pålydende rente på 3,95% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 4,01% p.a. (rentes rente) og en løbetid på 7 år, er de månedlige ydelser på kr. 2.866. ÅOP er på 5,6%. Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør kr. 240.731, heraf udgør etableringsomkostningerne kr. 5.450, offentlige afgifter kr. 4.660 og renter kr. 30.621.

Regneeksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på kr. 200.000 med en pålydende rente på 5,95% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 6,08% p.a. (rentes rente) og en løbetid på 7 år, er de månedlige ydelser på kr. 3.061. ÅOP er på 7,7%. Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør kr. 257,156, heraf udgør etableringsomkostningerne kr. 5.450, offentlige afgifter kr. 4.660 og renter kr. 47.046.

Renten er gældende pr. 1/4 2016

Kombiner billån med forsikringer i Frøs Sparekasse og få en rente på helt ned til 2,75%

Lige nu kan du få en særlig lav rente på dit billån, hvis du tager en snak med os om dine forsikringer – eller hvis du har to forsikringsprodukter i Privatsikring. Til gengæld får du en ekstra lav variabel rente på 2,75% til 3,95% p.a.

Regneeksempel:

Regneeksempel 1:
Ved et samlet kreditbeløb på kr. 200.000 med en pålydende rente på 2,75% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 2,78% p.a. (rentes rente) og en løbetid på 7 år, er de månedlige ydelser på kr. 2.752.
ÅOP er 4,38%. Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør
kr. 231.17, heraf udgør etableringsomkostninger kr. 5.450, offentlige afgifter kr. 4.660 og renter kr. 21.061.

Regneeksempel 2:
Ved et samlet kreditbeløb på kr. 200.000 med en pålydende rente på 5,95% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 6,08% p.a. (rentes rente) og en løbetid på 7 år, er de månedlige ydelser på kr. 3.061.
ÅOP er 7,7%. Det samlede beløb der skal betales tilbage udgør
kr. 257,15, heraf udgør etableringsomkostninger kr. 5.450, offentlige afgifter kr. 4.660 og renter kr. 47.046.

Ovenstående er udvalgte vilkår for det pågældende produkt. Samtlige vilkår fremgår af den
konkrete aftale og Frøs Sparekasses almindelige forretningsbetingelser. Kontakt os eller se mere på frøs.dk.

Gældende pr. 15. juli 2018.

 

En bil er meget mere end billån, renter og den månedlige betaling.

Hvad har du råd til?

En ny bil er meget mere end billån, renter og den månedlige betaling.

Vi rådgiver nemlig hele vejen rundt om bilens økonomi, og hvad en bil betyder for dit og din families budget. Vi medregner alle udgifter: forsikringen, den grønne ejerafgift, vedligehold og brændstoføkonomi. På den måde kan vi hurtigt og nemt vise dig, hvad forskellige biltyper betyder for din økonomi. Lad os regne på det.

Kontakt din rådgiver

Sparekassen kontra forhandleren

Pris er en vigtig faktor, når du køber en ny bil – det er prisen på finansieringen også…

Men mange bilkøbere fokuserer udelukkende på renten eller den månedlige ydelse på billånet uden at undersøge, hvad den fulde pris er.

Med renter, gebyrer og ÅOP hos bilforhandleren kan du ofte få et billån til en meget lav rente. Til gengæld kan der være højere gebyrer og andre omkostninger ved lånet. Det kan eksempelvis være den såkaldte stiftelsesprovision, som kan løbe helt op i 10.000 kroner.

Derfor anbefaler vi altid, at du kigger på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), når du sammenligner lån – uanset hvem låneudbyderen er. ÅOP viser dig alle de gebyrer, renter og andre udgifter, du skal betale i forbindelse med et lån.

Når du kigger på ÅOP, så er omkostningerne beregnet ud fra hele lånets løbetid. Da stiftelsesomkostningerne skal betales, når du opretter lånet, kan høje stiftelsesomkostninger være med til at forhøje lånets ÅOP, hvis du vælger at indfri lånet, før det udløber.

Vælger du eksempelvis at indfri dit lån to år før tid, er der derfor to år mindre at fordele stiftelsesomkostningerne på. Det kan forhøje ÅOP’en markant.

Fradrag for renter

Modsat stiftelsesprovision er det muligt at få fradrag for dine renteudgifter til dit billån i Frøs Sparekasse – ja faktisk kommer det helt automatisk med på din årsopgørelse.

Sparekasse eller finansieringsselskab

Når du opretter et billån i Frøs Sparekasse, får du mulighed for at genbruge nogle at de omkostninger, der er ved at oprette et lån. I stedet for at indfri lånet og derved starte helt forfra, kan en god og billig løsning være at forhøje det eksisterende lån, og derved spare på omkostningerne ved oprettelse. Ved bilforhandlerenes finansieringsselskaber vil du typisk skulle indfri det eksisterende lån, og herefter oprette et helt nyt lån med nye stiftelsesomkostninger.

Når du køber en ny bil og får et billån, så aftaler vi hvor lang tid lånet skal løbe over: 4 år, 6 år eller mere.

Fleksibilitet i hele lånets løbetid

Når du køber en ny bil, og får et billån, så aftaler vi, hvor lang tid lånet skal løbe over: 2 år, 4 år, 6 år eller mere. Løbetiden hænger sammen med din økonomi og bilens alder.

Men der kan ske meget i løbet af 2, 4 eller 6 år. Måske har du brug for at holde en pause med betalingerne på lånet ved at springe en ydelse eller to over. Måske vil du gerne betale lånet af før tid eller købe en helt ny bil?

Med et billån i Frøs Sparekasse får et fleksibelt lån. Din rådgiver sidder klar med god rådgivning og sparring, du skal blot give os et kald.

Kontakt din rådgiver her

Få også en snak om bilforsikringen

Vi kan også hjælpe med at skræddersy din bilforsikring, så du får præcis den forsikring, du har brug for.

Du kan få den lovpligtige ansvars­forsikring og kan vælge mellem kaskoforsikring og delkaskoforsikring. Desuden findes en række tilvalgsdækninger, som for eksempel førerpladsdækning, vejhjælp og selvrisikodækning. Læs mere om dine forsikringsmuligheder her eller du kan give din personlige rådgiver et kald.

Kontakt din rådgiver her

Har du stadig spørgsmål
til dit bilkøb eller er
du allerede klar til et møde?

Kontakt os 

mhj@intdev.dkTid til ny bil?