Boliglån til hus, lejlighed og sommerhus

Frøs Sparekasse er din sparekasse – når du skal købe lejlighed eller hus, eller når drømmen om et sommerhus ved vandet eller det hyggelige kolonihavehus skal opfyldes.

Vi har sat fuldt fokus på bosætning i Syd-og Sønderjylland ved at give gode vilkår for alle, der går med boligtanker. Vores mål er at gøre det nemt, gennemskueligt og økonomisk overkommeligt for alle.

Derfor har vi en bred vifte af attraktive boliglån og en byggekredit til dig, som er på boligjagt. Dem kan du læse mere om herunder.

Boliglån hos Frøs Sparekasse

Boligkøber? Tjek vores tilbud på www.nul-procent.dk

 

Som sparekasse i Syd-  og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor har vi besluttet, som det eneste pengeinstitut i Danmark, at du som køber af en ejerbolig nu kan få et boliglån hos Frøs Sparekasse til 0% i et helt år.

Besøg nul-procent.dk og læs mere

Byggekredit

Byggekredit

Når du bygger nyt eller bygger om, kan du få brug for en kredit til at betale udgifterne, mens byggeriet står på. Byggekreditten er et tilbud til alle helkunder, og gælder for byggeprojekter på din private bolig eller sommerhus.

Byggekreditten bruges som mellemfinansiering mens byggeriet står på, og gælder i op til et år.

Alle boligkreditter/lån i Frøs Sparekasse er med variabel rente og risikokategori “gul”. Er du i tvivl om, hvilken type lån, du skal vælge? Se Totalkredit og DLR‘s risikoklassificering af lån og få et overblik. Du kan også læse vores oplysninger om sparekassen som boligkreditformidler her. Vi er også klar til en god snak, så tøv ikke med at ringe os op.

Du kan låne fra 100.000 kroner til maksimum 5.000.000 kroner.

Går du med byggetanker? Lad os tage en rigtig god snak om dine muligheder.

Kontakt os her

Har du sparet 5% op til udbetalingen på et hus?

Hvis ikke, så er det en rigtig god idé at komme i gang i god tid. Her kan et budget være en rigtig god hjælp, så du kan være sikker på at nå¨det, du drømmer om. Du kan også selv lægge dit budget – tag et kig og læg dit budget lige her.

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkHus, lejlighed og sommerhus