Boliglån til hus, lejlighed og sommerhus

Frøs Sparekasse er din sparekasse – når du skal købe lejlighed eller hus, eller når drømmen om et sommerhus ved vandet eller det hyggelige kolonihavehus skal opfyldes.

Vi har sat fuldt fokus på bosætning i Syd-og Sønderjylland ved at give gode vilkår for alle, der går med boligtanker. Vores mål er at gøre det nemt, gennemskueligt og økonomisk overkommeligt for alle.

Derfor har vi en bred vifte af attraktive boliglån og en byggekredit til dig, som er på boligjagt. Dem kan du læse mere om herunder.

Vores boliglån er skræddersyet til vores kunder, uanset livssituation og økonomi. Måske er I et ungt forældrepar, der i takt med familieforøgelsen har opdaget, at I har fået behov for mere plads til legekøkkener og albuerum i hverdagen. Måske befinder I jer et sted i den anden ende af livet, hvor ungerne for længst er fløjet fra reden og hjemmet pludselig synes alt for stort. Uanset hvad, så kan vi hjælpe jer med et lån til en bolig – hos Frøs Sparekasse er der altid plads til både den lille og den store husdrøm.

Boliglån hos Frøs Sparekasse

Boligkøber? Tjek vores tilbud på www.nul-procent.dk

Som sparekasse i Syd-  og Sønderjylland ved vi, at det skaber vækst i lokalsamfundet, når der flytter nye beboere til, og boliger skifter hænder. Det vil vi gerne gøre en aktiv indsats for. Derfor har vi besluttet, som det eneste pengeinstitut i Danmark, at du som køber af en ejerbolig nu kan få et boliglån hos Frøs Sparekasse til en ultra lav rente det første år.

Besøg nul-procent.dk og læs mere

Vi hjælper dig på vej mod din nye bolig

Ønsket om den perfekte bolig kan antage mange former. Måske er det et lille hus på landet i fred og ro, et sommerhus tæt på vand og skov, eller en herskabslejlighed midt i byen, hvor der altid sker noget nyt. Imidlertid kan det godt være svært at gennemskue de forskellige boliglåntyper på markedet eller overskue, hvad I egentlig har råd til. Hos Frøs Sparekasse kan vi være behjælpelige hele vejen, fra I finder jeres drømmebolig til I står med nøglerne til jeres nye hjem i hånden.

Lad os guide jer igennem købsprocessen, så I kan føle jer trygge, imens I tager én af de største beslutninger i jeres liv. Hos Frøs Sparekasse er vi kun interesserede i glade kunder, og vi tilbyder derfor nogle af de mest attraktive betingelser for boliglån på markedet. Ring eller kom forbi til en snak allerede i dag – vi glæder os til at hjælpe dig med din boligdrøm.

Byggekredit til dit nybyggeri

Når du bygger nyt eller bygger om, kan du få brug for en kredit til at betale udgifterne, mens byggeriet står på. Byggekreditten er et tilbud til alle helkunder, og gælder for byggeprojekter på din private bolig eller sommerhus.

Byggekreditten bruges som mellemfinansiering mens byggeriet står på, og gælder i op til et år.

Går du med byggetanker? Lad os tage en rigtig god snak om dine muligheder.

Kontakt os her

Byggekredit

Har du sparet 5% op til udbetalingen på et hus?

Når du står over for at skulle købe bolig, skal du huske, at du skal have en boligopsparing klar. Når du skal på boligmarkedet, skal du nemlig kunne betale 5% af husets pris ved køb plus omkostninger til advokat, skøde m.v. Dit lån bliver på den måde sammensat af din egen opsparing på de 5% af husets værdi, banklån på 15% af husets værdi, og de sidste 80% låner du hos dit realkredit.

Hvis ikke du har en opsparing til de 5% plus omkostninger til advokat, skøde m.v. endnu, så er det en rigtig god idé at komme i gang i god tid. Her kan et budget være en rigtig god hjælp, så du kan være sikker på at nå det, du drømmer om. Du kan også selv lægge dit budget – tag et kig og læg dit budget lige her. P.s. Hos Frøs Sparekasse får du ekstra fordele – en helt særlig bonusrente på din opsparing.

Sådan forbereder du dig på boligkøb

En god boligopsparing er dog ikke det eneste, du kan gøre for at give dig selv de bedste vilkår, når du står over for at skulle optage boliglån og købe hus. Et godt sted at starte, er ved at lægge et realistisk budget, som omfatter alle dine nuværende udgifter samt dit rådighedsbeløb, når disse udgifter er betalt. På denne måde har du et godt sammenligningsgrundlag at gå ud fra, når du kigger på en ny bolig, og kan hurtigere få et overblik over, om du vil få færre eller flere penge mellem hænderne hver måned, hvis du køber. Det er dog altid vigtigt, at du tager højde for oversete eller glemte udgifter i dit budget, så der er luft til det uforudsete.

Når du regner på huslån og -køb, er det desuden en god anledning til at kigge på dit generelle forbrug. Er der for eksempel plads til at skære ned på unødvendige udgifter, hvis der bliver behov for det?

Er du allerede boligejer, så råder vi altid vores kunder til at få den gamle bolig solgt, inden de optager endnu et boliglån og køber nyt. På denne måde undgår du at skulle betale dobbelt husleje, som kan tynge selv den sundeste økonomi ganske meget – især hvis salget af din gamle bolig pludselig ender med at tage længere tid end beregnet.

Endelig kan det betale sig at tage fat i sin bankrådgiver, så du kan få kyndig vejledning, økonomifaglig sparring og svar på dine spørgsmål, når de opstår. Hos Frøs Sparekasse vil vi altid gerne hjælpe vores kunder med at beregne huslån og lægge budget, ligesom vi står klar med gode råd.

Beregn dit eget boliglån

Hvis du gerne vil have et fingerpeg om, hvor meget du kan låne hos os, så kan du eventuelt prøve én af vores uforpligtende boligberegnere. Beregn et huslån og hvor meget, du kan købe for, eller beregn friværdien i det hus, som du sidder i nu. Du kan også blive klogere på dine muligheder inden for tillægslån eller regne på, hvilken låntype, der er den bedste for dig, hvis du planlægger at omlægge dine nuværende lån.

Du kan se vores boligberegnere her. Husk imidlertid altid på, at selvom en boliglånsberegner kan være et glimrende værktøj, når du gerne vil have overblik over din økonomi i forbindelse med boligkøb eller omlægning af eksisterende lån, så er disse beregninger til huslån kun vejledende. Hvis du ønsker en nøjagtig beregning af dine muligheder for boliglån, så tag endelig fat i din rådgiver hos Frøs Sparekasse. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg købe for?

icon-shopping-bag
klik her

Hvilket nyt lån?

icon-search-doc

klik her

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her

mhj@intdev.dkHus, lejlighed og sommerhus