Få flere fordele – vi har en lang række af fordele til dig mellem 18-27 år

Vi ved, hvordan det er at være ung. Hverdagen er travl, og økonomien har sikkert ikke en førsteprioritet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan fokusere på fremtiden. Her kan du let lave dit budget og se dine fordele som kunde i Frøs Sparekasse.

Få fordele du kan bruge i hverdagen

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du har sikkert mange drømme for fremtiden, og vi vil gerne hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Vi er med dig hele vejen – uanset om du skal købe din første bil, flytte hjemmefra eller måske stifte familie. Så tag din rådgiver med på råd allerede nu.

Hør mere om fast rådgiver og fordele målrettet dig

  Vælg afdeling*:

  Hvad skal vi tale om?*

  *) Påkrævede felter.

  Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

  Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

  Ung pige - overskud i økonomien

  Lønkonto til unge

  Med Future Løn får du en række fordele fx. egen rådgiver med direkte telefonnummer, sms og mail samt muligheden for at mødes med os, hvis du er flyttet til enten Odense, Århus eller København, når vi en gang om året kommer på besøg i din by.

  Lav hurtigt og enkelt et budget

  Med et budget får du overblik over din økonomi. Du kommer til at have fuldstændig styr på indtægter og udgifter, så du ved hvor mange penge, du har til dig selv om måneden (rådighedsbeløb).

  Dermed undgår du uheldige situationer, når der er regninger, som skal betales.

  I vores smarte budget skal du huske at anføre dine variable udgifter under ”andet”. Det dækker blandt andet mad, tøj, tandlæge osv.

  Lav dit eget budget her

  Få lidt ekstra luft i økonomien når du studerer

  Leder du efter et godt alternativ til et SU-lån eller en almindelig kassekredit? Så er vores studiekredit et rigtig godt bud.

  Kreditten er super fleksibel, og du behøver ikke låne flere penge, end du har brug for. Er der en måned, hvor du ikke behøver så mange penge, kan du med andre ord bare lade være med at trække på kreditten. Dermed sparer du også renter.

  Du kan bruge studiekreditten til for eksempel indskud, studiebøger eller som tilskud til at dække de faste udgifter som husleje mm.

  Se vores priser her. 

  Flere fordele og personlige løsninger

  Bliv kunde allerede i dag.

  Kontakt os

  Skal du flytte hjemmefra? Vi er altid værd at spørge

  Skal du flytte hjemmefra?

  Når du flytter hjemmefra, starter et nyt og spændende kapitel i dit liv. Men det er også en stor beslutning – både praktisk og økonomisk.

  Derfor har vi oprettet et 0% flytte-hjemmefra lån. Du kan låne mellem 10.000-50.000 kroner til finansiering af indskud i lejlighed, møbler, husholdningsartikler og hvad du ellers kunne få brug for.

  Når du er ved at være klar til at flytte hjemmefra, er der en række overvejelser, du skal gøre dig på forhånd. Du finder her de vigtigste ting at huske på, når du skal flytte.

  Få gode råd og tips her

  Lad os få en god snak

  Find din afdeling her

  mhj@intdev.dk18-27 år