Apple Pay

Hurtigere og sikrere betaling med Apple Pay – brug Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac*, og få alle fordelene ved dit betalingskort fra Frøs Sparekasse. Så kan du nemt og hurtigt betale med din iPhone eller dit Apple Watch – både i Danmark og i udlandet. Med Apple Pay kan du nemt, sikkert og hurtigt betale i butikker via den kontaktløse kortterminal med enten Face ID eller Touch ID.

Apple Pay er nemt og ukompliceret og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

Apple Pay kan bruges til en Iphone 6 eller nyere Iphone – og din telefon skal være opdateret til iOS11. *Se en liste over kompatible Apple Pay-enheder her.

Apple Pay hos Frøs Sparekasse

Sådan tilføjer du dit kort

Alt du skal gøre er at tilmelde dit/dine kort – let og ligetil.

Du skal bare tilføje dine betalingskort til din iPhone, iPad, Mac eller dit Apple Watch.

Her kan du betale:

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

Apple Pay hos Frøs SparekasseKontaktløs betaling

Betaling i butikker

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch på. Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig. Du betaler med Face ID ved at trykke to gange på sideknappen, kigge kort på skærmen og holde din iPhone hen til læseren. Med Touch ID betaler du ved at holde din iPhone hen til læseren, mens du har din finger på Touch ID. På Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til læseren.

Betaling i apps og på websites

Når du skal betale i apps og på nettet, er Apple Pay en nemmere og hurtigere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette kontoer eller udfylde omfattende formularer. For at betale i apps og på websites i Safari fra din iPhone og iPad skal du vælge Apple Pay ved kassen og gennemføre transaktionen ved hjælp af Face ID eller Touch ID. For at betale på websites i Safari fra din Mac skal du vælge Apple Pay og gennemføre transaktionen ved hjælp af din iPhone eller dit Apple Watch. På MacBook Pro betaler du ved hjælp af Touch ID på Touch Bar.

Apple Pay hos Frøs Sparekasse

Sikkerhed med Apple Pay

Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag. Derudover bruges der ansigtsgenkendelse eller touch-id og der er ikke en pinkode, der kan aflures.

​Apple Pay er nem og sikker betaling med din

iPhone, Apple Watch eller fx Mac.

Har du brug for en snak?

Giv os et kald

Kristina MulvadApple Pay