Børn og unge i Frøs Sparekasse

Uanset om der er en familieforøgelse på vej, om dit barn er klar til at få sit eget Mastercard, eller om dit barn er ved at være klar til at flytte hjemmefra – så er din rådgiver klar til at hjælpe dig godt i gang med den næste fase i dit liv. Vi har samlet alt du skal vide, om din sparekasse i børnehøjde og din sparekasse som er med dig hele vejen, også når du flytter hjemmefra.

Sparekasse i børnehøjde

Hos Frøs Sparekasse sætter vi stor pris på vores kunder – også de allermindste af dem. Derfor har vi også gjort en del ud af, at det skal være attraktivt at have sparepengene stående hos os, uanset om dit barn er 5, 10 eller 15 år gammel. Læs mere herunder om de mange fordele som mini-kunde hos Frøs Sparekasse.

Eventyrkonto og Mastercard for de mindste

Til vores kunder under 13 år tilbyder vi en Eventyrkonto. Kontoen kan anvendes til lommepenge og opsparing. Har dit barn en eventyrkonto, sender vi også en invitation til vores familiedag. Til vores kunder mellem 7 og 12 år tilbyder vi et helt særligt Mastercard tilknyttet Eventyrkontoen. Kortet har ekstra sikkerhed og en masse fordele. Læs mere om Eventyr Mastercard her.

Er dit barn klar til at Eventyr Mastercard – eller er I nysgerrige på at høre mere? Giv os et kald.

Moneymaker-konto for børn og unge mellem 13-17 år

Til vores kunder mellem 13 til og med 17 år tilbyder vi en Moneymakerkonto, der kan anvendes som lønkonto. Derudover får man også mulighed for at få netbank, veksle valuta gratis og mulighed for et Mastercard Debit hævekort. Læs mere om Mastercard Debit her.

Børneopsparing

En børneopsparing er en god måde at spare sammen til kørekortet, den første lejlighed eller studielivet. Giv dit barn eller måske dit barnebarn eller oldebarn muligheden for at få en ekstra god start på voksenlivet med en børneopsparing hos Frøs Sparekasse.

Familiedag

Vi holder familedag med  ekstra fokus på vores mindste kunder – et arrangement for vores kunder – helt ned i børnehøjde.

P.s. Forældre må også godt komme med, men kun hvis de har været søde.

Rabat til forlystelser

Som kunde hos Frøs Sparekasse får du masser af fordele. Også uden for vores filialers vægge. Du kan nemlig få rabat, når du køber billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark. Læs mere om vores fordelsklub her.

Gratis skattekort til strand, skov og højtider

Vi er vilde med Syd- og Sønderjylland og alle de mange muligheder for skønne naturoplevelser i vores område. Til vores mindste kunder har vi derfor lavet gratis print-selv skattekort, som kan tages med på tur. Se vores skattejagter her. 

Vi har samlet 7 tips til, hvordan du kommer i gang med at skabe sunde økonomiske vaner hos dine børn.

Se vores bedste råd til at tale økonomi med dine børn her.

Din rådgiver sidder også altid klar til en snak.

Skal vi give dig et kald?

Kontaktformular generel

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Få flere fordele
– vi har en lang række af fordele til dig mellem 18-27 år

Vi ved, hvordan det er at være ung. Hverdagen er travl, og økonomien har sikkert ikke en førsteprioritet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, så du kan fokusere på fremtiden. Her kan du let lave dit budget og se dine fordele som kunde i Frøs Sparekasse.

Få fordele du kan bruge i hverdagen

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du har sikkert mange drømme for fremtiden, og vi vil gerne hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Vi er med dig hele vejen – uanset om du skal købe din første bil, flytte hjemmefra eller måske stifte familie. Så tag din rådgiver med på råd allerede nu.

Lønkonto til unge

Med Future Løn får du en række fordele fx. egen rådgiver med direkte telefonnummer, sms og mail samt muligheden for at mødes med os, hvis du er flyttet til enten Odense, Århus eller København, når vi en gang om året kommer på besøg i din by.

Lav hurtigt og enkelt et budget

Med et budget får du overblik over din økonomi. Du kommer til at have fuldstændig styr på indtægter og udgifter, så du ved hvor mange penge, du har til dig selv om måneden (rådighedsbeløb).

Dermed undgår du uheldige situationer, når der er regninger, som skal betales.

I vores smarte budget skal du huske at anføre dine variable udgifter under ”andet”. Det dækker blandt andet mad, tøj, tandlæge osv.

Lav dit eget budget her

Få lidt ekstra luft i økonomien når du studerer

Leder du efter et godt alternativ til et SU-lån eller en almindelig kassekredit? Så er vores studiekredit et rigtig godt bud.

Kreditten er super fleksibel, og du behøver ikke låne flere penge, end du har brug for. Er der en måned, hvor du ikke behøver så mange penge, kan du med andre ord bare lade være med at trække på kreditten. Dermed sparer du også renter.

Du kan bruge studiekreditten til for eksempel indskud, studiebøger eller som tilskud til at dække de faste udgifter som husleje mm.

Se vores priser her. 

Hør mere om fast rådgiver og fordele målrettet dig

Kontaktformular generel

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Skal du flytte hjemmefra? Vi er altid værd at spørge

Skal du flytte hjemmefra?

Når du flytter hjemmefra, starter et nyt og spændende kapitel i dit liv. Men det er også en stor beslutning – både praktisk og økonomisk.

Derfor har vi oprettet et 0% flytte-hjemmefra lån. Du kan låne mellem 10.000-50.000 kroner til finansiering af indskud i lejlighed, møbler, husholdningsartikler og hvad du ellers kunne få brug for.

Når du er ved at være klar til at flytte hjemmefra, er der en række overvejelser, du skal gøre dig på forhånd. Du finder her de vigtigste ting at huske på, når du skal flytte.

Få gode råd og tips her

Lad os få en god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadBørn og unge