Google Pay

Nem og enkel betaling

Brug Google Pay på din Android telefon eller -tablet og behold dine fordele ved dit betalingskort. Google Pay er en nem og enkel betalingsmåde, som virker med de Android enheder, du allerede benytter. Det har aldrig været nemmere og sikrere at betale i butikker, i apps og på webshops.

For at kunne anvende Google Pay til betaling i butikker skal din Android enhed have Android 5.0 eller højere samt have NFC-chip.

Betal med Google Pay

Sådan tilføjer du dit kort

Det er nemt at tilføje dit kort til  Google Pay. Sådan kommer du i gang:

  • Hent Google Pay-appen i Google Play Store
  • Gå til kortoversigt i din mobilbank
  • Tryk på “Tilføj til Google Pay” ved det kort, du ønsker at tilføje
  • Accepter brugervilkår.

Her kan du betale:

Du kan bruge Google Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

Kontaktløs betaling

Betaling i butikker

Google Pay er en nem og enkel måde at betale i butikker med din Android telefon. Betalingen sker hurtigt, og du betaler med Google Pay ved, at låse din telefon op med kode eller fingeraftryk, og holde den hen til betalingsterminalen, hvor du normalt placerer dit kontaktløse betalingskort.

Betaling i apps og på websites

Ved betaling i apps og på websites, er Google Pay en hurtigere og nemmere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette brugerkonti eller udfylde kontaktformularer. For at betale i apps og på webshops i Google Chrome fra din smartphone, tablet eller computer, skal du vælge Google Pay ved kassen og godkende transaktionen.

Google Pay – sikker og enkel betalingsform

Når du betaler med Google Pay, får dit kort et specifikt nummer og betalingen en unik transaktionskode. Dit fulde kontonummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Googles servere og bliver heller ikke delt med den butik, du har handlet i.

Google Pay er nem og sikker betaling med

Android telefon og -tablet.

Har du brug for en snak?

Giv os et kald

Ann-Katrine ChristensenGoogle Pay