Tid til ny bank?
Bliv kunde i Frøs Sparekasse

Virker et bankskifte uoverskueligt, bøvlet og svært? Det er faktisk lettere, end du tror. Her kan du læse, hvordan du kommer i gang.

Det hele starter med et møde

Hos Frøs Sparekasse har vi kort fra tanke til handling. Fordi vi tror på vores medarbejdere, og det de kan. Faglig ballast kombineret med en personlig relation til dig er omdrejningspunktet for det, vi laver – hver dag.

Via god rådgivning og ”lige-ud-af-posen”-kommunikation giver vi dig gennemsigtige løsninger, der skaber tryghed. Også i økonomien.

Tillid er en af vores fire værdier og derfor en af grundstenene i Frøs Sparekasse og i vores relation til vores kunder. Tillid opbygges ansigt til ansigt, og når vi mødes, kan vi sammen skabe langvarige relationer. Vi vil så gerne lære dig at kende. Derfor mødes vi over en kop kaffe og en snak med dig om dine ønsker for fremtiden og naturligvis din økonomi.

Din nye rådgiver klarer det praktiske i forbindelse med skiftet

Når du og din nye rådgiver har aftalt, hvordan din økonomi skal strikkes sammen, tager vi over og sørger for at:

  • flytte dine BS-aftaler, andre kontooverførsler og dine konti
  • bestille nye kort med det samme, så du ikke skal undvære dem på noget tidspunkt
  • vigtigst af alt, så giver vi din økonomi et tjek, så du er sikker på at få den løsning, der passer dig bedst – lige nu.

Har du lyst til at blive kunde i Frøs Sparekasse, så lad os tage en snak. Modtag et opkald fra os ved at udfylde nedenstående.

Vi glæder os til en god snak med dig.

 

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Lad os få en rigtig god snak

Find din afdeling her

Kristina MulvadSå nemt er det