Netbank erhverv

De helt rigtige digitale løsninger kan gøre en stor forskel for virksomheders udvikling. Det ved vi som din lokale sparringspartner.

Derfor har du med Frøs Sparekasse mange vigtige funktioner i din netbank. Du har blandt andet mulighed for at foretage udenlandske betalinger, bruge netbanken på mobilen og oprette flerbruger-godkendelse. Der tilknyttes også en kollektiv erhvervsnetbankforsikring, som giver økonomisk dækning i tilfælde af netbankindbrud (op til 3 millioner kroner).

Med erhvervsnetbanken får du dermed et samlet overblik over virksomhedens driftskonti, lån og depoter. Adgangen fra mobilen gør det muligt at foretage betalinger, også når du er på farten. Endeligt giver forsikringen og anvendelsen af flerbruger godkendelse øget sikkerhed.

Smarte funktioner i din netbank

I netbanken har vi fokus på, at du som bruger kan finde og bruge det, du bruger mest. Derfor er du heller ikke begrænset af at skulle foretage betalinger via computeren og med NemID. Du kan nemlig klare mange opgaver, såsom betaling via din smartphone.

Tilmeld mobilbank i netbanken under menuen ”Aftaler” og download herefter Frøs Sparekasse mobilbank app’en i Appstore eller Google Play, hvorefter du har adgang til virksomhedens konti på din mobil.

Derudover er der fire andre funktioner, vi vil anbefale dig at kigge nærmere på:

Udbakke på tværs

Har virksomheden adgang til flere erhvervsnetbankaftaler, kan betalingerne samles i én udbakke, hvor virksomheden godkender dem på én gang – på tværs af de forskellige aftaler. Betalingerne placeres i aftalens udbakke, og godkendes via ”Udbakke på tværs” som findes i menuen ”Betal og overfør”. Virksomheden slipper dermed for at skulle godkende betalinger på hver af de aftaler, der er adgang til.

Overførsler til udlandet

Med netbank erhverv kan virksomheden lave udlandsoverførsler. I menuen “Udland” oprettes betalinger nemt og overskueligt. Der er også mulighed for at oprette faste kreditorer for nem håndtering ved hyppige betalinger. Det er desuden muligt at se fremtidige betalinger til udlandet via menuen “Fremtidige betalinger”.

Flerbruger godkendelse

Det er muligt at få sat netbanken op, så betalinger kan godkendes af flere brugere. På den måde sikrer virksomheden et overblik over, hvem der kan oprette og godkende betalinger. Dette skaber både sikkerhed, og minimerer eventuelle fejl, der måtte opstå. Kontakt os for at få sat flerbruger godkendelse op på netbanksaftalen, hvorefter virksomheden selv kan styre rettighederne i netbanken. Bemærk at flerbrugergodkendelse ikke understøttes via smartphone.

Filudveksling med regnskabsprogram

Eksportér betalinger fra virksomhedens regnskabsprogram direkte ind i netbankens udbakke – klar til godkendelse af én eller flere brugere. Erhvervsnetbanken understøtter naturligvis alle de gængse regnskabsprogrammer i markedet. Import af betalinger findes i menuen ”Betal og overfør”, hvor beskrivelsen af de understøttede formater desuden findes.

Forsikring inkluderet

Modsat privatkunder er virksomheder ikke dækket mod netbankindbrud, men skal selv bære et eventuelt tab. Derfor har vi inkluderet en gratis forsikring mod netbankindbrud i netbanken.

Forsikringen har bl.a. følgende fordele:

 • økonomisk dækning op til 3 mio. kr. i forbindelse med netbankindbrud
 • ingen selvrisiko.

Det er naturligvis vigtigt at vurdere virksomhedens behov for dækning, hvis uheldet skulle være ude. Se forsikringsbetingelserne her. Ønsker virksomheden ikke den gratis forsikring inkluderet, kan den fravælges hos Frøs Sparekasse.

Fuld kontrol med brugerne på din erhvervsnetbank

Netbanken giver virksomhedens administrator fuld kontrol over alle de øvrige brugere på netbankaftalen. Med ”Brugeradministration” kan virksomhedens administrator selv styre hvem af aftalens øvrige brugere, der har adgang til betalinger, konti og andre funktioner i netbanken. Funktionen kræver oprettelse af en administrator i virksomheden.

Kontakt din rådgiver, så hjælper vi med oprettelse af virksomhedens administrator samt øvrige brugere.

Fuld adgang på din tablet

Netbank fungerer både på en iPad og en Android tablet, og ligner den, som du kender fra computeren.

Hvordan kommer jeg på netbank på min tablet?

Du logger ind ved at klikke på ”Netbank” linket på vores hjemmeside. Præcist som du gør fra en computer. Du har nu fuld adgang til hele netbank – hjemmefra eller på farten.

Du har også mulighed for at installere mobilbank app’en på din tablet.

Høj sikkerhed

Uanset hvilken digital løsning du vælger, så er sikkerheden i højsædet, og vores løsninger opfylder naturligvis FinansDanmarks krav til sikkerhed for online selvbetjeningssystemer.

Når du bruger vores mobilbank og netbank er det vigtigt,  at du samtidig sikrer dig og din computer bedst muligt. Nets og digitaliseringsstyrelsen har lavet tre videoer, der giver dig gode råd om adgangskoder, adfærd på nettet og Phishing. Dem kan du se nedenfor:

Se videoen om gode adgangskoder her 

Se videoen om at undgå svindel på nettet “Phishing” her

Se videoen om sikker adfærd på nettet her

Vi er der hele vejen rundt

Netbank erhverv - Frøs Sparekasse

Fuld integration mellem netbank og regnskabsprogram

Med erhvervsnetbanken er det muligt at tilknytte Bank Connect.

Bank Connect er en service, der helt eller delvist automatiserer enkelte funktioner i netbanken. Posteringer udveksles dagligt mellem netbanken og regnskabsprogrammet, ligesom betalinger kan sendes til behandling direkte fra regnskabsprogrammet.

Bank Connect kan bestilles i to varianter:

 1. Dagens betalinger sendes til netbanken, hvor virksomheden logger ind og godkender via netbankens ”Udbakke”.
 2. Dagens betalinger sendes til automatisk godkendelse, uden om netbanken.

Ved automatisk godkendelse kan betalinger dermed foregå direkte via virksomhedens regnskabsprogram og kræver ikke efterfølgende login på netbanken. Der er derfor meget tid at spare for virksomhedens økonomifunktion.

Bank Connect oprettes som en tillægsaftale imellem Frøs Sparekasse og virksomheden, hvor der tillades datatransmission mellem virksomhedens regnskabsprogram og netbanken.

For at tilbyde denne service skal virksomhedens regnskabssystem understøtte Bank Connect. Udbyder af virksomhedens regnskabsprogram kan kontakte Bank Connect for oplysninger om løsningen, hvordan man kommer igang samt det udviklede API. Se mere på www.bankconnect.dk, hvor du også finder en liste over allerede tilmeldte ERP systemer.

Det kan netbank erhverv også:

 • administrere netbankaftalens brugere
 • afstemning
 • afvise fremtidige betalinger
 • betale indbetalingskort
 • få betalingsservice oversigter
 • få direkte kontakt til din rådgiver
 • gennemføre konto-til-konto overførsler
 • handle værdipapirer
 • oprette faste overførsler
 • oprette kreditorregister
 • se engagementsoversigt
 • se FI adviseringer
 • se fremtidige betalinger
 • se kvitteringer på gennemførte og ikke-gennemførte betalinger
 • se oversigt over faste betalinger
 • se virksomhedens betalingskort
 • tilmelde betalinger til Betalingsservice.

Får du brug for hjælp, har vi gratis support

i hverdage fra 8.00-22.00,
weekender fra 11.00-20.00

Gå til support

Kristina MulvadNetbank erhverv