Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i Frøs Sparekasse og opdateres om vores arrangementer og andre events?

Så tilmeld dig vores nyhedsbreve, hvor vi deler nyheder, skøn inspiration til vores landsdel og konkurrencer.

Med nyhedsbrevet får du mulighed for at følge med i aktuelle tilbud, konkurrencer og produkter som opsparing, lån, kreditter, investering, bolig og forsikring. Du får også generelle nyheder om privatøkonomi samt nyheder om vores spændende kundearrangementer.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil du cirka 12 gange om året modtage nyheder pr. mail fra os. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Det gør du øverst i nyhedsbrevet eller nederst på siden her.

Tilmeld dig allerede i dag

Navn
E-mail

Få et smugkig på indholdet

Nye regler på pension pr. 1. januar

Den 19. december 2017 vedtog Folketinget nye regler på pensionsområdet, som allerede gælder fra den 1. januar 2018 – “Flere år på arbejdsmarkedet”.

De nye regler betyder, at det tidligste tidspunkt for udbetalinger af pensionsordninger ændres fra 5 år før folkepensionsalderen til 3 år før. Det betyder også, at du fra 1. januar maksimalt kan indbetale 5.100 kroner på din aldersopsparing om året i forhold til 29.600 kroner årligt i 2017.

Forhøjelsen af pensionsudbetalingsalderen gælder dog ikke for ordninger, der er oprettet før den 1. januar 2018. Skal vi kigge på din løsning?

Er det tid til ny bil?

Bilsalget satte rekord sidste år. Og året før. Går du også i tanker om ny bil?

Lige nu har vi et godt tilbud på billån til en attraktiv rente. Vores renter og omkostninger er attraktive, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen på en ny bil. Så tag os med på råd – vi er altid værd at spørge.

Husk forsikringen
Det er ofte bilen, der holder hverdagen kørende. Derfor har vi sammensat en forsikringspakke, hvor du er godt sikret, når du finansierer din bil i Frøs Sparekasse.

Thomas og Lisbeths huskøb

Da Thomas og Lisbeth købte hus, fulgte der en større renovering med. Der fulgte også et nyt pengeinstitut.

Valget faldt på Frøs Sparekasse – og det er vi glade for. Vi har nemlig fulgt med på sidelinjen hele vejen til det færdige resultat.

Læs om Lisbeth og Thomas

NYHED – kun hos Frøs Sparekasse

Kigger du efter bolig? Eller kender du en som gør?

Så tip lige om nul-procent.dk, hvor du kan læse, at vi, som det eneste pengeinstitut i Danmark, tilbyder et boliglån til en særdeles god rente.

P.s. Du kan også vinde 10.000 kroner til lækkert design fra Designklassikershop.

Besøg nul-procent.dk

Vil du ikke længere modtage vores nyhedbsrev? Klik på knappen her for at afmelde dig:
mhj@intdev.dkNyhedsbrev