Frøs Sparekasse står bag os

I byggebranchen går det op og ned, og det gælder også for Syddansk Tagdækning i Rødekro. Derfor føles det som den tryggeste livline at have Frøs Sparekasse som bankforbindelse, mener direktør, Lars Reugboe:

”Behovet for likviditet skifter, og har vi behov for at øge den, kan jeg ringe og have det på plads hos Frøs Sparekasse i løbet af få timer. Det er ikke så bøvlet, og der skal ikke en masse dokumenter frem og tilbage. Vi kan mærke, at Frøs Sparekasse står bag os med tillid,” siger han.

“Vi skulle bare vide, at Frøs Sparekasse står bag os – uanset hvad der skete. Det skaber en tryghed, der gør, at jeg ikke kunne drømme om at skifte bank.”

Lars Reugboe , direktør hos Syddansk Tagdækning A/S

Tag til Alsik og Fjordenhus

Syddansk Tagdækning kom til verden i 2006, hvor Lars Reugboe stiftede virksomheden sammen med tre andre herrer. Siden har de seks funktionærer og 25 timelønnede tagdækkere stået bag udførelsen af både grønne og sorte tage til kendte og ukendte bygninger. Blandt de mest kendte er for eksempel Hotel Alsik i Sønderborg og Fjordenhus i Vejle. Lige nu går det så godt, at den største udfordring er at finde tagdækkere nok til de mange opgaver.

 

Fantastisk samarbejde og nærhed

Da Lars Reugboe og hans kompagnoner i sin tid skulle vælge bank til deres nye virksomhed, stod valget mellem to pengeinstituter. “Valget var ikke så svært, og lige siden har vi haft et fantastisk samarbejde,” siger Lars Reugboe.

Syddansk Tagdækning ligger i Rødekro, og sparekassen befinder sig lige i nærheden. Det betyder meget for Lars Reugboe, at pengeinstituttet er lokalt forankret.

”Der er en nærhed, som man ikke ville have med en bank i København. I løbet af en halv time kan jeg køre til afdelingen og få en snak. Og så støtter Frøs Sparekasse den lokale sport, hvilket vi også selv gør. Så vi mødes af og til, når der er håndboldkamp. Det gør også, at vi kender hinanden lidt mere.”

 

Opkaldet, der bed sig fast

Da coronakrisen ramte i foråret 2020, satte Lars Reugboe sig ned sammen med sine medarbejdere for at udtænke en nødplan omkring arbejdsfordeling, nedgang i løn og andre relevante emner. Og lige dér, hvor han ikke anede, hvordan corona ville ramme Syddansk Tagdækning, ringede telefonen. Det var erhvervscenterdirektøren:

”Han fortalte, at vi bare skulle vide, at sparekassen står bag os – uanset hvad der skete. Vi har ikke haft brug for hjælp, for corona har ikke ramt os så hårdt, men sådan et opkald bider sig fast. Det skaber en tryghed, der gør, at jeg ikke kunne drømme om at skifte bank.”

Lars Reugboe fra Syddansk Tagdækning glæder sig over den store tillid, som han føler, at han finder hos sine rådgivere i Frøs Sparekasse.

Lad os optimere din virksomhed

Er du blevet inspireret til et møde – eller er det tid til ny erhvervsbank?

Find din personlige erhvervsrådgiver

Klik her

Hvad læser andre erhvervskunder?

Er det tid til ny erhvervsbank?

Hvad skal du overveje i forbindelse med et bankskifte?
Og hvorfor skal du som erhvervskunde overveje Frøs Sparekasse som sparringspartner og nyt pengeinstitut?
Få svarene og bliv klogere på din lokale samarbejdspartner via knappen her.

Mød din sparringspartner

Oplev forskellen med Frøs Sparekasse

Oplev forskellen, læs mere om vores erhvervscentre
og bliv klogere på fordelene ved at vælge Frøs Sparekasse

Læs mere om forskellen

Attraktiv finansiering med erhvervsleasing

Når du driver virksomhed, er det vigtigt at have den rigtige finansiering.
Erhvervsleasing er en attraktiv finansieringsløsning, fordi det giver virksomheden en række fordele.

Bliv klogere

Kristina MulvadSyddansk Tagdækning A/S