Tid til ny bank?

Ny bank? Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, får du en rådgiver, der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning. Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig. Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer en ny bank.

Ny bank
– overvejer du at skifte bank?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at skifte bank eller sparekasse. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller I skal giftes, og I overvejer derfor at lægge jeres økonomi sammen. Måske står du over for at købe eller sælge hus, og vil i den forbindelse gerne sondere terrænet. Eller måske vil du gerne flytte bank, fordi du gerne vil have mere personlig rådgivning og banksnak i øjenhøjde.

Hvordan skifter jeg bank?

Og så kan spørgsmålet “hvordan skifter jeg bank?” hurtigt melde sig. Det er faktisk ret nemt af skifte bank, når først beslutningen er taget. Hop over og se hvor nemt det er at skifte bank her – sådan skifter du bank. Det er altid en god idé at snakke med to eller tre forskellige pengeinstitutter, før man bestemmer sig endeligt. Uanset hvad, så bør du tage Frøs Sparekasse med i dine overvejelser, når du overvejer et bankskifte.

Vi er måske den kandidat, der har mest fokus på god service og lokalt engagement

Læs videre nedenfor og få flere gode grunde til at vælge netop os som din sparekasse, når du er på udkig efter ny bank.

Overvejer du ny bank?

Få et tilbud og en god snak – og en gennemgang af din økonomi.

Ring til os

Ny bank?
Fire gode grunde til at vælge Frøs Sparekasse

Pige i kornmark

Boliglån med lav rente

Du får et unikt tilbud på dit boliglån, når du køber hus – renten er nemlig helt speciel det første år. Resten af lånets løbetid får du en konkurrencedygtig rente. Vil du vide mere? Så læs om alle fordelene ved et 0% boliglån eller kontakt din lokale afdeling.

Tjek nul-procent.dk

Billån med og uden udbetaling

Vores renter og omkostninger er fair, og vi kan faktisk matche det meste, når det kommer til prisen. Det gælder naturligvis også, hvis det er en motorcykel, campingvogn eller båd, du drømmer om.

Læs om billån

God start med børneopsparing

Med en børneopsparing hos os giver du dit barn ekstra gode kort på hånden. Og så tilbyder vi nem og sikker investering af børneopsparingen, så du får
mulighed for at se opsparingen vokse og gro.

Start en børneopsparing

Hvordan skifter jeg bank?

Helt kort og enkelt så starter dit bankskifte med et møde med en af vores kunderådgivere. Herefter klarer vi det praktiske og håndterer hele flytningen. Vi hjælper dig i gang i Frøs Sparekasse, og du får løbende besked om, hvordan det går. Det mener vi, er den optimale måde at gøre det på – specielt for dig.

Det hele starter med et møde

Tillid er en af grundstenene i Frøs Sparekasse og i vores relation til vores kunder. Tillid opbygges ansigt til ansigt, og når vi mødes, kan vi sammen skabe langvarige relationer. Vi vil så gerne lære dig at kende. Derfor mødes vi over en kop kaffe og en snak med dig om dine ønsker for fremtiden og naturligvis din økonomi.

Din nye rådgiver klarer det praktiske i forbindelse med dit bankskifte

Når du og din nye rådgiver har aftalt, hvordan din økonomi skal strikkes sammen, tager vi over og sørger blandt andet for at flytte dine BS-aftaler, andre kontooverførsler og dine konti, ændre dit kontonummer og bestille nye kort.

Ny bank?
Book et møde med en lokal rådgiver.

Udfyld felterne herunder så ringer vi dig op.

 

Kontaktformular generel
Er du kunde i Frøs Sparekasse?

Vi passer naturligvis godt på dine data. Det kan du læse om under vores vilkår for brug.

Når du giver Frøs Sparekasse dine oplysninger, accepterer du samtidig sparekassens almindelige forretningsbetingelser samt at sparekassen må ringe til dig og fortælle om produkter, som vi synes passer til dine behov. Dine kontaktoplysninger gemmer vi så længe, du er kunde i Frøs Sparekasse og i løbende plus fem år efter at kundeforholdet er ophørt.

Det siger vores kunder

Er det tid til ny bank? Vores kunder er de bedste ambassadører for det, vi gør. Vi har derfor samlet lidt historier, hvor vi har været med på sidelinjen – i huskøb, ombyg eller hverdagens økonomi.

Syd- og Sønderjyllands lokale sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse. Og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med afdelinger fordelt over Syd- og Sønderjylland dækker vi dit lokalområde bredt. Og det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være. Og det skal det blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

Har du stadig spørgsmål
eller er du allerede klar til et møde?

Kontakt os

Kristina MulvadTid til ny bank?