Velkommen i Frøs Sparekasse

Vi vil gerne byde dig hjertelig velkommen i Frøs Sparekasse.
Vi glæder os meget til samarbejdet.

Opdateret den 24. november 2022

Om købet

Frøs Sparekasse har indgået en aftale om køb af Vestjysk Banks afdeling i Rødekro. Den 22. september 2022 godkendte sparekassens repræsentantskab købet ligesom købet nu er godkendt af Finanstilsynet.

Her på siden vil vi forsøge at holde kunder i Vestjysk Bank orienterede omkring købet og processen.

Læs nyheden i forbindelse med offentliggørelsen af købet her. 

Afdelingen kommer til at ligge i Rødekro

Afdelingen på Madevej i Aabenraa er flyttet til de nuværende lokaler på Østergade 8 i Rødekro. I løbet af første halvår 2023 vil afdelingen flytte ind i Sydbanks tidligere lokaler på Hærvejen 41 i Rødekro.

Adm. direktør Max Hovedskov udtaler:

”Når vi skal træffe en beslutning om, hvor vi placerer en afdeling, er der mange ting, der spiller ind og beslutningen har ikke været nem at træffe. Vi har haft 18 gode år på Madevej i Aabenraa, men uanset om vi vælger den ene eller anden beliggenhed, så er der nogle kunder, som får en lidt længere tur, når de skal ind til møde.

Når vi har valgt Rødekro, så er det ingen hemmelighed, at det lokale engagement i byen har gjort indtryk. Det gælder nemlig for os, som det gælder for andre butikker og virksomheder i mindre byer – bakker lokalbefolkningen ikke op, så forsvinder butikkerne stille og roligt. Hvis man ønsker en lokal købmand, der hvor man bor, ja så bliver man nu engang nødt til at handle der. Det er den sammenhængskraft, der karakteriserer de mindre byer – og jeg fornemmer, at der er stærke kræfter i Rødekro. Kræfter som kæmper for byen og erhvervslivet”.

Hvad betyder det for mig?

Er du omfattet af handlen har du fået direkte besked i din netbank. Du er fra den 1. oktober 2022 kunde i Frøs Sparekasse.

Er der noget, jeg skal gøre?

Foreløbigt skal du gøre, som du plejer.

  • Du skal bruge Vestjysk Banks netbank og mobilbank.
  • Dit kort forbliver ind til videre det samme.
  • Du skal kontakte den rådgiver, du plejer at kontakte.
  • Når du modtager post fra os i e-boks mv. vil der indtil videre stadig stå Vestjysk Bank som afsender.

Der vil altså være en periode, hvor du er kunde i Frøs Sparekasse, men skal bruge Vestjysk Banks net- og mobilbank og kort m.v.

Skiftet sker automatisk, når vi er klar, og du behøver ikke gøre noget. Sammen med Vestjysk Bank sørger vi for en god og smidig overgang for dig som kunde.

Vi kontakter dig, når vi er klar til at flytte dine pengesager. Vi forventer, at det bliver i løbet af foråret 2023.

Overflytningen fra Vestjysk Bank til Frøs Sparekasse vil ikke medføre omkostninger for dig.

Hvad med mine banksager/vilkår?

Som udgangspunkt fortsætter dine aftaler og banksager, som de er, når du bliver kunde i Frøs Sparekasse. Men da kunder overgår til Frøs Sparekasses vilkår og betingelser kan der være aftaler, produkter eller ordninger, som skal ændres.
Hvis det er tilfældet, vil du blive kontaktet.

Alle medarbejderne i afdelingen i Rødekro er tilbudt job i sparekassen, så der vil fortsat være mange kendte ansigter i afdelingen.
Når flytningen af dine banksager sker, vil du skulle bruge Frøs Sparekasses net- og mobilbank og du får automatisk nye kort.

Sammen med Vestjysk Bank, vil vi gøre vores bedste for, at det bliver så let for dig som muligt.

Er du erhvervskunde?

Hos Frøs Sparekasse ved vi, at de rigtige finansielle løsninger, solid erhvervsmæssig rådgivning og personligt engagement gør en verden til forskel en virksomheds udvikling. Vi ved, hvor stor en rolle troværdig og relevant rådgivning spiller, når man skal agere hurtigt.

Derfor har du som erhvervskunde altid én fast, personlig rådgiver, der kan tage beslutninger på egen hånd, fordi det skaber tryghed at have en sparringspartner, der kender virksomheden, branchen og ambitionerne.
Læs mere om at være erhvervskunde i Frøs Sparekasse. 

Mød medarbejderne

Et helt team af kompetente medarbejdere er klar med kaffe og god rådgivning.

Mød medarbejderne her

Hvordan har vi behandlet dine data?

I forbindelse med indgåelsen af aftalen om køb af Vestjysk Banks afdeling i Rødekro har Frøs Sparekasse gennemført en undersøgelse af afdelingen i Rødekro.

Undersøgelsen indebar blandt andet, at sparekassen fik adgang til visse kundeoplysninger herunder en række personoplysninger.

Læs notifikation vedrørende kundeoplysninger her.

Få nyheder direkte i din mail

Vil du gerne følge med i, hvad der sker i Frøs Sparekasse og opdateres om vores arrangementer og andre events? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi deler nyheder, skøn inspiration til vores landsdel og konkurrencer.

Tilmeld nyhedsbrev

Du er også velkommen til at følge med på:

Lidt om Frøs Sparekasse

Frøs Sparekasse er din lokale sparekasse – og Syd- og Sønderjyllands sparekasse. Med afdelinger fordelt over landsdelen dækker vi dit lokalområde bredt. Det er der en rigtig god grund til. Vi mener nemlig, at Syd- og Sønderjylland er et godt sted at være, hvilket det skal blive ved med at være. Derfor støtter vi op om dig og de lokale virksomheder med god rådgivning, så du får det bedste ud af din økonomi.

En garant sparekasse

Vi er en garantsparekasse og vi er selvejet. Det betyder, at vi ingen aktionærer har, der skal have udbytte og at vores kunder kan få indflydelse. Du har nemlig, på lige fod med alle andre kunder i sparekassen, mulighed for at blive garant og dermed også stille op til vores repræsentantskab, som er sparekassens øverste myndighed. Her kan du få medindflydelse på dit pengeinstitut – og gøre en forskel for dit lokalsamfund.

Læs mere og se de gode muligheder

Din lokale sparekasse siden 1872

Tænk sig – 2022 er året hvor Frøs Sparekasse fylder 150 år… 150 år som den lokale sparekasse med rødderne plantet i den syd- og sønderjyske muld. Sparekassen har oplevet mangt og meget og har stået igennem en hel del.

Stadig vigtig selv efter 150 år

Vi er en nærværende sparekasse, og vi er bevidste om den rolle, vi spiller for den enkelte privatkunde, virksomhed og for udviklingen i Syd- og Sønderjylland. Vi ved, at de rigtige finansielle løsninger kan gøre en verden til forskel for vores kunder – privat som erhverv. Det samme kan god rådgivning og personligt engagement. Som lokal sparekasse tilbyder vi begge dele, fordi vi tror på, at vi sammen kan udnytte et stort potentiale for vækst i vores område.

Gå til vores spændende historie.

ansvarlighed

Ansvarlighed

Vi har siden 1872 været en lokal sparekasse – med udgangspunkt i Syd- og Sønderjylland og vores kunder. Hver dag skaber vi nye muligheder for vores kunder. Vi ved, hvor de er i livet – og handler ud fra det. Vi hjælper vores kunder på vej mod deres drømme – både i dag og på langt sigt.

Mange bække små

Mange bække små – sådan starter rejsen for os. Vi ved godt, at vi ikke kan løse alle klima- og miljøudfordringerne. Men vi kan godt gøre en forskel. Det kan vi gøre ved at være bevidste om, hvordan vi løfter vores del af ansvaret. For det vil vi. Kom med på rejsen mod en mere ansvarlig sparekasse.

Ansvarlighed

Det siger kunderne

“Efter at have talt med Frøs Sparekasse var vi ikke i tvivl – servicen var så god, og der var en menneskelig dimension i rådgivningen. Det gjorde os trygge, at vi mødte en rådgiver, der var realistisk i forhold til, hvilket hus vi kunne købe.”

– Malene & Poul

Læs flere kundeudtalelser her

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen ovenfor eller giv os et kald

Kontakt os

Henrik MatthesenVelkommen